sdsd

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel olmuş.
Jeff reisi bi düzeltsene burnu yamulmuş herhalde,hatırladığım öyle değildi çünkü :D

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence birçok açık var düzenlenmesi lazım özellikle lobi gibi ilk göz açtıüımız yerse.

ZeusNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eee Sunucuyu Kaybettiren Sendin Hatırlatırım.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gayet başarılı olmuş, plugin paketinideki efekt plugini felan onları kullanacağım ama bir dahaki sürümde reklamsız olmasını rica ediyorum.Ayarlamıyan arkadaşlarımızda olabilir lütfen bir dahaki sürümünde reklamsız olsun.İyi forumlar.

Akira

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gayet başarılı olmuş, plugin paketinideki efekt plugini felan onları kullanacağım ama bir dahaki sürümde reklamsız olmasını rica ediyorum.Ayarlamıyan arkadaşlarımızda olabilir lütfen bir dahaki sürümünde reklamsız olsun.İyi forumlar.

Bir bunu V1'den sayarsak V2'si gelmez dostum sunucu ismi barındırmayan ek olarak birşeyler yapabilirim konunun altına yapıştırırım.​

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir bunu V1'den sayarsak V2'si gelmez dostum sunucu ismi barındırmayan ek olarak birşeyler yapabilirim konunun altına yapıştırırım.​
Yapsan gayet iyi olur dostum, sebep'i şu; pluginleri, skriptleri ayarlıyaman arkadaşlarımızda vardır onlara biraz yardımcı olmuş olursunuzu diye düşünüyorum.İyi forumlar!

emretelli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eywallah kardeşim eline sağlık bende sw açıyorum oyuncularımız şimdiden hazır dört gözle serveri bekliyorlardı lobi efektlerini alabilirim saolasın işimi kolaylaştırdın..