Sea Of Thieves Detaylı Tanıtım

ozzgurylmzz

Taş Madencisi
Ekip Çalışanı
Mesajlar
82
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
25
Puanları
210
Ruh hali

1eb6e78f-dabc-46e0-a4e2-892323416ade.jpg

Sea Of Thieves Detaylı Tanıtım
Herkese merhaba, bugün sizlerle birlikte Sea Of Thieves Detaylı Tanıtım konusu hakkında konuşacağız, sizlere elimden geldiği kadar tanıtmaya çalışacağım. Hemen konumuza geçelim

Sea of Thieves​

Sea of Thieves oyununun kısaca özeti, topluca, korsanların bir cennette, keşfedebileceği, savaşabileceği ve yağmalayabileceği macera modu olarak söylenebilir. Macera, bir korsan efsanesi olmaya çalışırken, hikayeye dayalı ve karşılaşma odaklı şeyler bulabileceğiniz, dünyayı özgürce keşfedebileceğiniz ve ticaret yapanların saflarında yükselebileceğiniz yerdir.

Shores of Gold​


Tall Tales - Shores of Gold , sizi Sea of Thieves'de yaşayan karakterlerin birbirlerine bağlı hayat hikayelerini sunan bir maceradır. Shores of Gold'un hikayesi, bazı tanıdık bilinen favorilerin yanı sıra yeni yüzlerin de yer aldığı resmi Sea of Thieves romanı Athena's Fortune ile bağlantılıdır.
Sadece zengin, anlatı odaklı bir deneyimin tadını çıkarmakla kalmayacak, aynı zamanda dikkatsiz kaşifler için ölümcül yeni tuzaklar, beklenmedik şekillerde kullanılan eşyalar ve kötülük için çıtayı yükselten zorlu düşmanlar gibi özel özellikler de göreceksiniz.



Karakter Özelleştirme​

Sea of Thieves'in dünyasına doğrudan dalmadan önce , sınırsız sayıda olası korsan kaynakları arasından tercih yapabilirsiniz, tercihiniz ne olursa olsun, kendinizi oyunda tanımlamanın bir yolunu illa bulabilirsiniz. Daha ince ayrıntılar; saç stilleri ve kancalar, aksesuarlar ve silahlar, giydiğiniz kıyafetlerden, kullandığınız silahlara, kişiliğinizi ve tarzınızı ifade etmeye yardımcı olan her şeyle oynadıkça tanışacaksınız.
Geminizdeki bulunan özelleştirme sandığına gidin veya kıyafetlerinizi, saçınızı, sakalınızı, dövmelerinizi daha fazlasını değiştirmek için her Outpost'taki dükkanların dışında bulunan sandıkları kullanın.


Ticaret Şirketleri​

Sea of Thieves'in Macera deneyiminde dört ticaret şirketi bulunuyor (ayrıca beşincisi de arena da tanıtılmıştır). Bunlar, kendi özellikleri olan girişimci gruplardır, onlara katılan korsanlara iş ve ödeme sağlarlar. İstediğiniz kadar çok çalışabilirsiniz. Herhangi üç şirkette ilk 50. sıraya kadar yükselirseniz Korsan Efsanesi unvanını kazanabilirsiniz.

Merchant Alliance oldukça boğucudur, ancak korsanlar kargo ve hayvanları teslim ettikleri zaman iyi ödüllendirilir. The Order of Souls iskelet kafataslarına değer verir ve karşılığında ödeme yapar. The Gold Hoarders, dünyada gömülü olan sandıkların anahtarlarına sahiptirler ve onları açabilirler. The Hunter's Call ise avlanma, yemek pişirme ve balık tutmanın en iyileridir.

Dünyada Yaşanan Olaylar

Sea of Thieves'te yelken açarken, basit bir yolculuğu gürültülü bir maceraya dönüştürebilecek çeşitli olaylarla karşılaşabilirsiniz. İskelet Kalesini aktif hale getirirsen, bunun anlamı kafatası şeklindeki bir bulutu takip ederek bir yığın hazine bulabilirsin demek oluyor (bir iskelet ordusuyla korunuyor olacaktır). Benzer şekilde, bir iskelet gemi bulmak için havadaki gemi şeklindeki bulutu takip edebilirsiniz, ancak dikkatli olmalısınız bu gemiler bir anda sizi bulabilir, suyun altından çıkabilirler.
Yolculuklarınız için tek tehdit iskeletler değil. Mürettebatınızdan birini almak için güçlü dokunaçlarıyla çıkan Kraken'e ve aç Megalodonlara dikkat edin. Belki ufuktaki bir oyuncu gemisi sizi kurtarabilir? Ya da belki de yüzleşmeniz gereken bir sonraki tehdittir.


Oyuna Başlarken​

Yeni bir denizciyseniz, yardım ve güvence bulabileceğiniz pek çok yer var. Hangi gemi tipini seçerseniz seçin, geminizi hareket ettirme, yönlendirme ve durdurmanın temellerine aşina olmanız sizin için en iyisi olacaktır. Mürettebat arkadaşlarınız olması da çok yararlı olabilir, daha ilk zamanlarda olmasa bile, onları Sea of Thieves'te daha geniş bir dünyada bulabilirsiniz.
Aktif olarak bir hazineyi takip etmeniz veya size yönelik tehditlerle karşı gelmeniz, içki içmek veya balık tutmak, avlanma ve yemek yapma konularında özgür olduğunuzu unutmayın.


Düşüncelerim

Bana kalırsa, oyun arkadaşlarınızla veya arkadaşınız olmasa bile tek başınıza mükemmel zaman geçirebileceğiniz harika bir oyun. Gerek savaşları olsun, gerek atmosferi veya yaşayabileceğiniz her şey bu oyunu daha güzel yapıyor. Gerçekten parasını son derece hak eden bir oyun.


SON
Evet arkadaşlar konumuz buraya kadardı, elimden geldiğince size bir şeyler anlattım, umarım yardımcı olabilmişimdir. Görüşlerinizi yorum ile belirtebilirsiniz. İyi forumlar.
 


Juscesia

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
22
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
40
Ruh hali
Gerçekten detaylı ve harika bir konu olmuş.
 

Üst