search.handycafe.com u nasıl kaldırabilirim

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim için handycafe clientini bilgisayar kurmuştum ama şimdi okul bitti ve handycafe clientini kaldırdım ama bu beleşçi artık kim yaptıysa inşallah ..... :D neyse ben bu handy cafe clientiyle birlikte gelen search.handycafe.com u nasıl kaldırıcam google chromeda yok ama mozilla firefox da var ben başlangıç sayfamın google olmasını istiyorum.

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başlangıç sayfası ayarlarını yap hewal
Olmadı Efsane'nin dediği gibi AdwCleaner ile bi' temizlik yap

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burada senin ile aynı sorundan muzdarip biri var. Sorunu çözmüş, burada nasıl kaldırabileceğin yazıyor.(Sayfanın en son mesajına bak)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mozilla Sil Yukle!
zaten silip yükledim aynı sorun devam ediya[DOUBLEPOST=1433931786,1433931487][/DOUBLEPOST]

Bu program bilgisayarındaki ana sayfa virüsleri dahil temizlik yapar...Ayrıca bedava.
yok hocam açıyorum programı Scan diyorum adwcleaner has stoped working diyo[DOUBLEPOST=1433932055][/DOUBLEPOST]
Mozilla Sil Yukle!
onu yaptım zaten şimdi revo unstraller kurucam fln oyle bir şey denicem

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Birkaç sene önce başıma geldi. AdwCleaner den başka çözüm bulamadım. Googledeki Adwcleaner ile reklam temizleme konularına bakabilirsin.

BABANIN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yok kardeş dedim zaten adwclenaer has stopped working diyo
Mulfucer kardeşim sırf sana yardım edebilmek için hesap açtım :) dediklerimi yaparsan tamamen kurtulursun Kesin Çözüm Budur
Mozilla Firefox,Internet Explorer yada Google Chrome neyse üzerine sağ tıklayıp özellikler deyin
Hedef yazan yerdekinin sonunda bir boşluk bırakıp sonra
yada
yazın uygula tamam deyin
Örnek Aşağıda: Yöntem bu kopyalayıp hedef yazan yere yapıştıra bilirsiniz Kolay gelsin
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

Son düzenleme:

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mulfucer kardeşim sırf sana yardım edebilmek için hesap açtım :) dediklerimi yaparsan tamamen kurtulursun Kesin Çözüm Budur
Mozilla Firefox,Internet Explorer yada Google Chrome neyse üzerine sağ tıklayıp özellikler deyin
Hedef yazan yerdekinin sonunda bir boşluk bırakıp sonra
yada
yazın uygula tamam deyin
Örnek Aşağıda: Yöntem bu kopyalayıp hedef yazan yere yapıştıra bilirsiniz Kolay gelsin
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
Kardeş ben bu sorunu halledeli 1 ay oldu.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi halletmene sevindim en azında başka biri burdan görüp faydalanabilir :) peki sen nasıl hallettin
programı kaldırdım zaten bu sorun sadece firefoxda vardı google chromeda düzeltebiliyordum firefoxda ne kadar uraşsamda düzelmiyordu sonra google chrome kullanmaya başladım düzeldi :) çok yararlı bir yöntem tabi sadece handycafe için geçerli

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senden isteğim kullandığın yada herhangi bir internet explorer olursa iyi olur sağ tıkla özelliklerine tıkla orda gelen yerden hedef kutusundaki şeyi komple yazarsan sana yardımcı olurum :)