Sebepsiz Ban

Eski_ MountTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar 8 temmuza kadar ban alan forum üyemiz MountTurk sebepsiz engellendigini iddia ediyor bana hamachiden ulaştı evet yazdıkları: MountTurk:Ben ne diye sebepsiz ban aldım acaba fazlamı konuştum iyide 8 temmuza kadar uzun alamam ki Ben:Kanka bence hesap kuriyim senin banını silicez Meraklanma MountTurk:Teşekkür knk Evet admine sesleniyorum SEBEPSIZ BAN HEMDE 8 temmuza kadar kim yaptıyza ceza landırılsın 1.5 yıldır giremez olmuş mounturk

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
MountTurk para sistemi foruma ilk tanıtıldığında 10 yaşında üyeler tarafından açılan TL ne TL ne konularında spam yapması nedeniyle banlandı.

Eski_ MountTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MountTurk para sistemi ilk foruma tanıtıldığında 10 yaşında üyeler tarafından spamlanan TL ne TL ne konularında spam yapması nedeniyle banlandı.
Ban atmadan önce insan bi haber eder Gardaş bizim mehmet çok spam yaptıgın için banlicaz diye bilirdiniz yani ee 8 temmuz yani az daha azaltın yah 8 mesajım vardı merak ettim be

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Spam yaptığı konudaki üyeler konu içinde tekrar etmemeleri için genel olarak uyarılmıştı. Her birinize tek tek canım cicim diye mesaj göndermeye kalkarsak gelen kutusunun başında yaşlanırız. Hoş mesaj gönderip uyardığımızda da insan gibi cevap vermiyosunuz oda ayrı...

Sürenin azaltılması gibi bi durum söz konusu değil birdahaki sefere daha olgun takılır forumda.

Eski_ MountTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Spam yaptığı konudaki üyeler konu içinde tekrar etmemeleri için genel olarak uyarılmıştı. Her birinize tek tek canım cicim diye mesaj göndermeye kalkarsak gelen kutusunun başında yaşlanırız. Hoş mesaj gönderip uyardığımızda da insan gibi cevap vermiyosunuz oda ayrı...

Sürenin azaltılması gibi bi durum söz konusu değil birdahaki sefere daha olgun takılır forumda.

ama 8 temmuza kadar yaşlanırım bea

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence admin (moderator) sonuna kadar haklı ben de ban yemiştim spamdan dolayı ve bunu öğrenmek için 2 hafta 3 gün bekledim...