Secret_wither - Faction Spawn

BayBlok

BayBlok
En iyi cevaplar
0

Bu Harita @Secret_wither için yapılmıştır
Haritalarımız istek üzerine yapılıyor
Dağların Arka kısmı gözükmeyecektir yinede fotoğrafta boş durmasın diye öylesine doldurulmuştur.
Baktığınız İçin Teşekkürler

Başkan-Eriny
ErinyReveth
ErinyBatu
ErinyJexeld
ErinyZomax

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
O Ortadaki Şey Lapismi :p

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dağ-Tepe worldedit, ona bir şey demiyorum.
-İlk resimdeki mavi kısmı biraz derin tutsaydınız temaya daha da yakışabilirmiş.
+Marketi geçiyorum, Market yazılışı mükemmel <3
-Soldaki ev, sağdakilere oranla daha garip bir konuma düşmüş ve göz sürekli oraya kayıyor.
+Kalenin benim bile inceleyemediğim(!) ayrıntıları.
-Fiziki açıdan bakacak olursak en-boy-yükseklik baz alarak öyle bir yapının ayakta durması çok mantıklı gelmiyor, kulelerden sonra arka kısmı biraz uzatıp daha hoş bir görünüm kazandırabilirdiniz. Dağlara bitişik olmadığı için güzel durmuyor sonuçta.
8/10

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu üzdü ama be :(.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ama güzel olmuş tebrik ederim :).
napalım. Lapissiz serverlere oyuncu gelmiyor. 2013'de Lapissiz faction açmıştım. Oyuncular lapis diye isyan çıkarınca geri eklemek zorunda kaldım. Spawna eklememin nedeni ise oyuncu kendini daaha rahat hisseder. Herkes spawnda olur. Yani spawn ıssız olmaz. Buda çok güzel bir duygu yaşatıyor insana. Marketinde tam onde olması hem lapis kazıp hemde markete gidebilmek için.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
napalım. Lapissiz serverlere oyuncu gelmiyor. 2013'de Lapissiz faction açmıştım. Oyuncular lapis diye isyan çıkarınca geri eklemek zorunda kaldım. Spawna eklememin nedeni ise oyuncu kendini daaha rahat hisseder. Herkes spawnda olur. Yani spawn ıssız olmaz. Buda çok güzel bir duygu yaşatıyor insana. Marketinde tam onde olması hem lapis kazıp hemde markete gidebilmek için.
@Mockingjayy LapissizFaction :( duygulandım

ErinyJexeld

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel bir iş çıkardık ha ? :)
Not;Marketi baya degiştirmiştim fakat ben değiştirdigimde fotograflar çoktan atılmıştı sorry :(

Son düzenleme:

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kale fazlamı kabarık banamı öyle geliyr :( hani bi kediyi yıkarsın sonra durularsın tüyleri kabarırya :(