- En iyi cevaplar
- 0
Ben öylesine 5dk'de açtığım suncu için onunlamı uğraşacağım?Kardeşim SRM'yi kendin yükleyemeyecek kadar acizsen sunucu falan açma. Git wolftaym oyna.
paketide arşivime bulmultum. Kendi yaptığım bi paket.
Ben öylesine 5dk'de açtığım suncu için onunlamı uğraşacağım?Kardeşim SRM'yi kendin yükleyemeyecek kadar acizsen sunucu falan açma. Git wolftaym oyna.
bak ben plugın yapabilecek kapestedeyım ve ben ücretsiz site açmış bir insanım ben de içine yuklerm ama bu plugin i sevdim ve yapanada cok tesekkurederim lütfen ağzından çıkana dikkat et[DOUBLEPOST=1418670050,1418668639][/DOUBLEPOST]Kardeşim SRM'yi kendin yükleyemeyecek kadar acizsen sunucu falan açma. Git wolftaym oyna.
arkadaşım ben 2 tane sunucu açtım 1 tanesi survival simple regıon market plugin i yukledım calısmadı bi el atsanBen öylesine 5dk'de açtığım suncu için onunlamı uğraşacağım?
paketide arşivime bulmultum. Kendi yaptığım bi paket.
Ücretsiz site açmış uhabak ben plugın yapabilecek kapestedeyım ve ben ücretsiz site açmış bir insanım ben de içine yuklerm ama bu plugin i sevdim ve yapanada cok tesekkurederim lütfen ağzından çıkana dikkat et[DOUBLEPOST=1418670050,1418668639][/DOUBLEPOST]
arkadaşım ben 2 tane sunucu açtım 1 tanesi survival simple regıon market plugin i yukledım calısmadı bi el atsan
Bu bi' mucize Tanrı yeryüzüne inecek.
Bende tuvalete gitmiş bi insanım lütfen saygılı olun