Şeffaf Görünmezlik ?!?!?!?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

Izleyiciler şeffaf görünmezlik alıyor birbirlerini görebiliyorlar nasıl oluyor serverin çoğu skript ile. skriptlemi yapılıyor yardım ederseniz çok makbule geçer

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben de nasıl olduğunu bilmiyorum ve merak ediyorum ya neyse <_>( tahminen server'ı da biliyorum >_<).

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Bana cozum verecegine post kasip uyari alcaksin demeye ne gerek var ?
Post kasmıyorum. Bu forumdaki üyelerin en büyük görevi hataları rapor etmek ve uyarmaktır. Post kasmak böyle olmaz. Boş mesaj atarsam mesaj kasmak olur. Bunu bilmiyorsan forumdan gidebilirsin. Sağ üst tarafta, isminin üzerine geldiğinde "Çıkış" butonu var. Bas ona.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Sen bana ne curhetle boyle bir emirde bulunursun ? Hem ozeldrn uyar niye burda uyariyorsun ? Sadece konumu sebepsizce baltaliuorsun

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Sen bana ne curhetle boyle bir emirde bulunursun ? Hem ozeldrn uyar niye burda uyariyorsun ? Sadece konumu sebepsizce baltaliuorsun
Özelden uyarmak saçmadır. Buradan uyarmam gerekir. Forum kurallarını okumadın galiba.[DOUBLEPOST=1412524678,1412524639][/DOUBLEPOST]
Yani benim serverimden bahsediyor :=) TeknoCraft.sytes.net
IP paylaşımı yasak! Hala anlayamadınız..

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özelden uyarmak saçmadır. Buradan uyarmam gerekir. Forum kurallarını okumadın galiba.[DOUBLEPOST=1412524678,1412524639][/DOUBLEPOST]
IP paylaşımı yasak! Hala anlayamadınız..
Aslında rapor edip susmak gerekir..
Ama uyarıyoruz çünkü birdaha aynı hatayı yapmayın istiyoruz..

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Aslında rapor edip susmak gerekir..
Ama uyarıyoruz çünkü birdaha aynı hatayı yapmayın istiyoruz..
Haklısın.. Forum kurallarında yazan şu; "Kural ihlali yapan kişi uyarılmalıdır. Daha sonra da rapor edilmelidir. İlgilenen moderatörler uyarı mesajını silecektir." Bu yüzden sözlü uyarmak daha doğru diye düşünüyorum..

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şeffaf görünmezlik vardı. Ama ben biraz oynadım bir kaç şey ekledim onlar bana ait çıkardıktan sonra atarım :)

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Arkadaşında dediği gibi scoreboard ile yapabiliyorsun, uğraşmana gerek yok.