Şehirler Arası Otobüs Yolculuğu Yapacağım Tavsiye Bekliyorum

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1534504776775.png

Selamlar arkadaşlar bildiğiniz gibi otobüs yolculukları uzun ve sıkıcı oluyor. Peki bu sıkıcı ve uzun yolculuğu nasıl verimli ve sıkılmadan geçiririz. Bu çok merak ettiğim bir şey genelde yolculuklarda uyurum fakat uyumadan ne yapabileceğimi merak ediyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Lütfen konuyu cevaplayarak neler yaptığınızı belirtin benim gibi canı sıkılan yapacak bir şey bulamayıp uyuyan arkadaşlara ışık tutmuş olursunuz.

Etiketler: @Cranky , @Cullen , @byElysion , @EquiliBrium , @AdexTR , @Cardinal41

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Sevdiğin müzikleri listeleyip dinleyebilirsin. :aşık:

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bir süre sonra can sıksa da etrafı izlemek bazen güzel olabiliyor. İlginç şeyler çıkabiliyor karşına. Sonrasında zaten uyku zamanı. :uyku:

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Dizi veya film izlerdim heralde.

Ancak çok seyahat eden biri değilsem etrafı izlerdim, ne var ne yok bakardım.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
  • Telefona oyun indir oyna ama sıkılmayacağın oyunları indirebilirsin, Online oyunlar olabilir.
  • Müzik dinleyebilirsin.
  • Sıkmayacak kitap bul onu oku ama sıkmayacak ne tür seviyorsan.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
İnternet yoksa yola çıkmadan telefona internet istemeyen oyunlar indir.

Veya kulaklık al müzik dinle veya kitap oku. Yolda türkü iyi gidiyor, camdan dışarı bakarken türkü dinlemek mükemmel.

Uyuyabilirsin, başını cama koyup dışarıyı izleyebilirsin. Bir süre sonra uyuyorsun zaten.

Benim en çok yolda yaptıklarım; kitap okumak ve türkü dinlemek.

Tabi çoğu zaman kitap okuyamıyorum. Ağlayan çocuklar, fısıldaşarak konuştuğunu sanan insanlar vb :D