SalihTech

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeni bir serverimin tanıtım konusuna hoşgeldiniz, eski serverim c diskine format attığım için birkaç soruna uğramış ve kapatmıştım. Birkaç hafta sonra ise yeni bir server açtım! Peki bu serverin eskisinden farkı nedir ve genel bakış olarak nasıl bakabiliriz? hadi bakalım.
-----------1.Server Hakkında Bilgiler------------------------
Server Creative RPG bir serverdir ve temel amaç Şehir kurmak, geliştirmek ve RPG yapmaktır. Gerektiği zaman şehir yerine ülkede kurulabilir.
Server sürümü 1.8.9 dur ve Modlu serverdir. Modlu server olduğu için girenlerin serverde yüklü olan modları eksiksiz yüklemesi gerekmektedir.
Şuanda Serverde Forge, Computercraft (1.79 numaralı sürümü) ve TheEarth (1.1.0 numaralı sürümü) yüklüdür.
Serverin geçtiği harita dünya haritasının 1:90 ölçeğidir ve mod'un bir özelliği sayesinde kolayca dolaşım sağlanabilmektedir.
-----------2.Amaç----------------------------------------------
Serverdeki amaç tüm dünyadaki en gelişmiş şehri kurabilmek, en gelişmiş ülkeyi yönetebilmektir ve bunun için emek vermektir. Bunları yaparken
ayrıca serveri normal Creative serverden ayırabilmek için RPG yapmak'ta bir amaçtır. Serverde herkes şehir kurmak zorunda değildir, bir kişi bir başka
kişinin şehrinde mimar veya programcı gibi mesleklerden birininden olabilir veya politikacı olabilir.
----------Genel Bakış------------------------------------------
Sürüm: 1.8.9 Forge
Kurulu modlar: Forge (Modlar için) ComputerCraft (Bilgisiyarlar için), TheWorld(Harita için)
Harita: Dünya
Amaç: Şehir ve Ülke Roleplay'ı
----------Hamachi-----------------------------------------------
Ağ Adı: SehirlerRPG1 Şifre: 123
Ağ Adı: SehirlerRPG2 Şifre: 123
Ağ Adı: SehirlerRPG3 Şifre: 123
Ağ Adı: SehirlerRPG4 Şifre: 123
Ağ Adı: SehirlerRPG5 Şifre: 123

IP:25.49.158.209

Server genellikle 18 ve civarında açıktır. Servere girebilmek için Modları kurmak zorunludur. Admin vb. alımı yoktur.

Son düzenleme:

HERROBEMRE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nitradoya geçirseniz iyi olabilir ...
böyle bir durumda server tutmaz maalesef :(