Selam beni ve melodiayı tanımak istermiydin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhanacar

欺騙
En iyi cevaplar
0
Selam Forum Gamer,
Ben Batuhan beni belki bu forumdaki çoğu herkes tanıyordur öbür forumlardan ve adımdan artık tek bir platformda değil tüm platformlarda yaygınlaşma kararı aldık artık bu ve bunun gibi bir sürü forumlarda aktiflik göstereceğiz adıma yapılan haksızlık yüzünden xxxx forumunu bırakıp buraya geçiş yaptım umarım burada o forumdaki gibi kitle sorunu çekmeyiz :)

Melodia;
Melodia birçok alanda başarıya ulaşmış 25.05.2021 tarihinde tekrardan faaliyete başlamış profosyonel kişilerden oluşan Minecraft takımıdır birçok ün salmış Minecraft sunucularına hizmet sağlamaktayız :)
Referanslar; FearMC, OnenNW, KadimBlok, CraftRucky, SihirdarVadisi, MineTour, ArcadeCraft, peepoCraft, CasusRitmi, HyperiaNW, Gazador, MineMora, ProlefCraft, RoketCraft, SkyJam, CarlosMC, Riyonka, GuiderNW, BoşCraft, MineReborn, Ripley, CrotusNW, RookCraft, PokeTürk, AUE
Sadece discord sunucumuzda olanlardır bunlar daha çoğuda var daha merak ettiğiniz soruları cevaplıyalım :)

Neels

Discord: ByNeels#1212
En iyi cevaplar
21
Selam Forum Gamer,
Ben Batuhan beni belki bu forumdaki çoğu herkes tanıyordur öbür forumlardan ve adımdan artık tek bir platformda değil tüm platformlarda yaygınlaşma kararı aldık artık bu ve bunun gibi bir sürü forumlarda aktiflik göstereceğiz adıma yapılan haksızlık yüzünden xxxx forumunu bırakıp buraya geçiş yaptım umarım burada o forumdaki gibi kitle sorunu çekmeyiz :)

Melodia;
Melodia birçok alanda başarıya ulaşmış 25.05.2021 tarihinde tekrardan faaliyete başlamış profosyonel kişilerden oluşan Minecraft takımıdır birçok ün salmış Minecraft sunucularına hizmet sağlamaktayız :)
Referanslar; FearMC, OnenNW, KadimBlok, CraftRucky, SihirdarVadisi, MineTour, ArcadeCraft, peepoCraft, CasusRitmi, HyperiaNW, Gazador, MineMora, ProlefCraft, RoketCraft, SkyJam, CarlosMC, Riyonka, GuiderNW, BoşCraft, MineReborn, Ripley, CrotusNW, RookCraft, PokeTürk, AUE
Sadece discord sunucumuzda olanlardır bunlar daha çoğuda var daha merak ettiğiniz soruları cevaplıyalım :)
Güzel işleyiş, mantıklı çalışma lakin Refarns vermek için öncelikle sizinle çalışan yerlerden bence bir izin alın...

Sevgilerimle...

batuhanacar

欺騙
En iyi cevaplar
0
Hoş geldiniz. ^^
Batuhan ab hoşgelmişsen
Güzel işleyiş, mantıklı çalışma lakin Refarns vermek için öncelikle sizinle çalışan yerlerden bence bir izin alın...

Sevgilerimle...
Teşekkür ederiz hoş bulduk dostlar :)
6 yıldır bu piyasadayım ilk defa duydum sizi hoşgeldiniz
Yeni yeni yayılıyoruz normaldir hoş bulduk :)

Tema

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bomboş iğrenç buglu bir paket anlıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 198639
Sunucuyu girieflemiş mi tüm logu paylaşsaydınız keşke dostum tpall lobide çekilmiş karalamaya devam et dostum lobide bir kişinin isteği üzerine yapılmış ve lobidede anlık 2 kişi var oda tuğrayla isteyen kişi lütfen gereksiz boş yapma.

Tamam ekibimden adam çekmeye devam
Ekli dosyayı görüntüle 198640
Ekli dosyayı görüntüle 198641
Ekli dosyayı görüntüle 198643
Çok kalitelisiniz yahuuu :D

Ekli dosyayı görüntüle 198642
Ekip kaptanımın açıklaması

komiksin istemiyorsan konudan çıkabilirsin ERKUTAYCIM :D
Alıntı paket alıp satmak gibi kaliteli bir ekip öylemi?

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi foruma aşşağı çekmedekten başka bir şey yapmaz sizin gibi insanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...