Emirmehmetemir022
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Bir Şey Sorucağım Skript'te Bir Variable'a Nasıl bir şey eklerim yani mesela oyuncu tıkladığında variable 1 artçak
on click:
add {tiksayisivarible.%player%} to 1
on chat:
if {tiksayisivarible.%player%} is 1
cancel event
trigger ??bu şekilde yapabilirsin. (test etmedim)PHP:on click: trigger: add {tiksayisivarible.%player%} to 1
bu şekildede kontrol edebilirsin mesela adamın tiksayisivarible isimli değişkeni 1 ise adam chata yazı yazdığı zaman iptal edelim şu şekilde.
yine test etmedim.PHP:on chat: if {tiksayisivarible.%player%} is 1 cancel event
hahaha beyin uçmuş özür dilerim hemen düzeltiyorum. arkada skript yazıyordum trigger hatası verdi eklenmemesi gereken bir yerdede ordan kalmış demektrigger ??
Şu çalışırmıtrigger ??
on click:
add {macro.%player%} to 1
wait 1 seconds
if {macro.%player%} is more than 7:
kick the player due to "&cMacro Belirlendi."
Bu Çalışırmı?bu şekilde yapabilirsin. (test etmedim)PHP:on click: add {tiksayisivarible.%player%} to 1
bu şekildede kontrol edebilirsin mesela adamın tiksayisivarible isimli değişkeni 1 ise adam chata yazı yazdığı zaman iptal edelim şu şekilde.
yine test etmedim.PHP:on chat: if {tiksayisivarible.%player%} is 1 cancel event
on click:
add {macro.%player%} to 1
wait 1 seconds
if {macro.%player%} is more than 7:
kick the player due to "&cMacro Belirlendi."
makro engellemek için kötü bir yöntem. skype ekle: coder1824Şu çalışırmı
[DOUBLEPOST=1433703496,1433703153][/DOUBLEPOST]Kod:on click: add {macro.%player%} to 1 wait 1 seconds if {macro.%player%} is more than 7: kick the player due to "&cMacro Belirlendi."
Bu Çalışırmı?
Kod:on click: add {macro.%player%} to 1 wait 1 seconds if {macro.%player%} is more than 7: kick the player due to "&cMacro Belirlendi."
Peki Makro Engelemek icin Iyi Bi Fikrin varmi Dostum ?makro engellemek için kötü bir yöntem. skype ekle: coder1824