Selam, Bir Sorum Var...

HunterTwoOne

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

Selam herkese. Almanya'da yaşıyorum, her ay bu oyuna €50-€60 arası harcıyoruz. Bu paketi Unicorn atı için almak istiyorum. Sizce aşağıdaki bineğim güzel mi? Güzel ise bu paket yerine kostümler alacağım (:
Ayrıca bu ilk mesajım, ismimi ve yaşımı yazmayacağım. Cinsiyet ve yaş ayrımı var sanırım forumda, anonim takılmam daha iyi olur. -_-<_<
Nickimin anlamı Avcı :)

MineSoft25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Burası Minecraft Forumu İlk Şunu Belirtim Çok Fazla Konu Dışında Konular Açma Yoksa Banlanabilirsin 2. si olarak at güzel bence al 3. sü olarak sayfada ayrımcılık yoktur ayrımclıkı yapan zaten banlanır :) ama dediğim gibi at güzel

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası Minecraft Forumu İlk Şunu Belirtim Çok Fazla Konu Dışında Konular Açma Yoksa Banlanabilirsin 2. si olarak at güzel bence al 3. sü olarak sayfada ayrımcılık yoktur ayrımclıkı yapan zaten banlanır :) ama dediğim gibi at güzel
Yanlış bilgi verme isteyen istediği kadar konu dışı bölümünde konu açar
Ayrıca at ile ayrımcılık ne alaka?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu açan kişi şöyle bir yorum yapmış.
"Ayrıca bu ilk mesajım, ismimi ve yaşımı yazmayacağım. Cinsiyet ve yaş ayrımı var sanırım forumda"
O yüzden.
Bu arada üstteki unicorn at daha hoşuma gitti ama oyunu aldığın zaman oyunu oynamış olursun ekstra para verip bütçeni zorlama.
Gerçi çok paran da olabilir sana kalmış alıp alamaman :)

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Resimleri imgur'a atmayın gözükmüyor..
ZenMate yi açmaya üşeniyorum :/

Bu arada forumda ayrımcılık yok :olgun:

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resimleri imgur'a atmayın gözükmüyor..
ZenMate yi açmaya üşeniyorum :/

Bu arada forumda ayrımcılık yok :olgun:
Yok deme qnq. Her zaman vardır. :I[DOUBLEPOST=1438247136,1438247052][/DOUBLEPOST]Benim de en sevdiğim nickler şöyle:
- Fail
- _
- Red
- Thief
- Hunter

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yok deme qnq. Her zaman vardır. :I[DOUBLEPOST=1438247136,1438247052][/DOUBLEPOST]Benim de en sevdiğim nickler şöyle:
- Fail
- _
- Red
- Thief
- Hunter
Bede neden adın RedFail diyorum FailRed yaz bence Daha şekil
Oradaki velilerin maaşlarına göre gayet normal bence Kuzenimde Ps serisi var 2-3-4 psp ne halt varsa aldı wii de alcakmış :/ (Kuzenim almanyada)

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bede neden adın RedFail diyorum FailRed yaz bence Daha şekil

Oradaki velilerin maaşlarına göre gayet normal bence Kuzenimde Ps serisi var 2-3-4 psp ne halt varsa aldı wii de alcakmış :/ (Kuzenim almanyada)
Aslında doğru söylüyorsun benim kuzenimde almanyada yaşıyordu xbox one ve yanında 30 oyun ps 4 ve yanında saymadığım kadar oyun gibisinden şeyler almıştı :D Artık türkiyede olduğundan alamıyor. :D

MineSoft25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır Dostum Ben Daha Farklı Anlatmak İstedim Ama Çokk Fazla Konu Dışı açarsa banlanma riski olabiliyo benim arkadaşım öle banlanmıştı :) Anlamışsındır Umarım

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeşim İmgura yükleme Türkiye'de imgur yasaklandı proxyle bakabilirim ancak
Ya bi git kardeşim istersen Konu Dışına istersen 7 milyar konu aç, mantıklı olsun banlamazsın kardeş. SENDEN RİCA EDİYORUM ŞURAYI 5 DEFA ANLAYARAK OKU
https://forum.gamer.com.tr/kurallar
LÜTFEN!
Okuduysan söyleyeyim. ORADA KONU DIŞINA FAZLA KONU AÇMAYIN BANLANIRSINIZ YAZIYOR MU?