Volkanerol
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Merhaba Şuanda Maddi Durum Açısından Sıkıntım Var Batihostan Sunucu Almayı Düşünüyorum Pluginleri Filan Herşeyi Yaptım Fakat Ben Yardımcı Bir Pluginer Daha Alıcam Simdilik Server Hamachide Fakat Maplar Hersey Bitene Kadar Parayı Biriktirip Server Tamamlandığı'an Hosting'e Gececegiz Simdi Gelelim Alımlara Serverde Olan Alımlar
1 Adet Rehber Katılım Şartları
Ad :
Soyad :
Yaş +15 :
Oyun Deneyimi :
Yetkili Olduğu Serverlar :
Skype Adresi :
Aktiflik :
1 Adet Pluginer Katılım Şartları
Ad
Soyad
Yaş +15
Oyun Deneyimi
Komut Bilgisi
Plugin Bilgisi
Skript Bilgisi
Yetkili Olduğu Serverlar
Skype Adresi
Sana Niçin Güvenelim
2 Adet Builder Katılım Şartları
Ad
Soyad
Yaş +15
Komut Bilgin
Çalışmış Olduğun Serverlar
Yapmış Olduğun Bir Map'ten Resimler
1 Adet Moderator
Ad
Soyad
Yaş +15
Komut Bilgin
Aktiflik
Davranışların
Niçin Biz
Serveri 2 Kişi Açmayı Düşünüyoruz Bunlardan Biri Çocukluk Arkadaşım Olan Barış Nie Server Açıyoruz Artık Yeni Server Düzenleri Çok Sıkıntı Biz Farklılaştırmak İstiyoruz Oyunculara Harika Oyun Deneyimi Vermek İstiyoruz Herşeyden Önce Sıkılmadan Bırakmıycagı Bir Sunucu İstiyoruz Bize Bu Yolda Destek Olucakmısın Olucaksan Seni Aramızda Görmek Harika Olur :
İlk Önce Kendimi Tanıtayım
Adım : Volkan
Pluginerim + Skripter Tum Paket Ve Skriptler Tamamen Bana Ait Bazıları Alıntı Editlenmistir
Server Sürümü 1.8 Spigot'dur
Vericeğimiz GB : 3 En Fazla 4 Olur Yeni Açıldığı İcin Bide Tutulmazsa Elimizde Patlamasın
Ne Zamandır Oynuyorum 2 3 Yıldır
Yaşım 15
Server Ortağı
Barış
Builder + Kurucu
Ayrıca Benim En Yakın Arkadaşım
Yaşı : 16
Güvenilir : 100 de 100 ben Kefilim
Bizde Yok O Vip Suna Ayrıcalık Falan Yok Kardeşim Serverde Hile Kesinlikle Yasak ilkte 1 gün jail ikincide 3 gün ücüncüde 1 ay ban dörtüncüde tamamen ban bize hile ile oynucak adam lazım deil serbest olan tek hile var oda speedmine onuda herkes kullanıo kullanmıom diyen yoktur.
Sadece Yetkiliye Değil Oyunculara Bile Küfür Yasak Müslüman Müslümanın Kardeşidir Hic Kimseye Küfür Edemez He Agzından Kacar Sinir Olmustur Mute Yersin Ama Kesinlikle Ve Kesinlikle Anneye Babaya Abiye Ablaya Kardeşe Küfür Yasak Kardeşim Belki Vefat Etti Belki Hasta Belki Bıraktı Gitti Nerden Biliosun Nie İnsanların Yarasını Deşiyorsun
Sunucumuzdan Kücük Bir Güzel Spoiler Vereyim
/warp parkurmaden
Burda Ne Yapılır Zorlu Bir Parkur Sizi Bekler Ve Her Bu Warpda Gittiginizde Bastan Yapmak Zorundasınız Bunu Wg Komutları İle Sağladık Daha Sonra Parkuru Gecersen Madenin Kralını Yaşarsın
!!! Parayı Kolay Kasarsın Ama Parkur Cok Zor Zamanını Yiyebilir
/rehber
Bu Komut Ne İşe Yarar
birçok Faction Sunucusunu Gezdim Gördüm Ki Hic Bir Rehberin Üstünlügü Yok Bizde Var Adam Okadar Rehber Olcak Kiti Olmucak Falan Filan Tabi Bu Yetkiyi Usta Rehberler Kullanabilir.
Bazı Seylerden Bahsedeyim
Rütbe /rankup İle Rütbe Atlıyabilirsin
/rutbekit İle Kitlerine Bakıp Alabilirsin
/ranks İle Kac Adet Rütbe Olduguna Nekadara Atladığını Ögrene Bilirsin
/kostum
Bu Skript Alıntıdır
Hangi Skini Kullanmak İstersen /kostum skinismi Yazarak Ulaşabilirsin
/event
Bu Komudu Sadece Oplar Kullanabilir Ve Özel Direk Envantere Event Yapar.
Viplerde Açılışımıza Özel Güzel Bir İndirim Olucak Haberdar Olmak İçin Bizi Takip Edin
TürkNetwork Sizleri Bekliyor En Kısa Zamanda Sizlerle Olacagız
ANKETE KATILMAYI UNUTMASSANIZ COK SEVİNİRİZ DAHA NİCELERİ SERVERDE
1 Adet Rehber Katılım Şartları
Ad :
Soyad :
Yaş +15 :
Oyun Deneyimi :
Yetkili Olduğu Serverlar :
Skype Adresi :
Aktiflik :
1 Adet Pluginer Katılım Şartları
Ad
Soyad
Yaş +15
Oyun Deneyimi
Komut Bilgisi
Plugin Bilgisi
Skript Bilgisi
Yetkili Olduğu Serverlar
Skype Adresi
Sana Niçin Güvenelim
2 Adet Builder Katılım Şartları
Ad
Soyad
Yaş +15
Komut Bilgin
Yapmış Olduğun Bir Map'ten Resimler
1 Adet Moderator
Ad
Soyad
Yaş +15
Komut Bilgin
Aktiflik
Davranışların
Niçin Biz
Serveri 2 Kişi Açmayı Düşünüyoruz Bunlardan Biri Çocukluk Arkadaşım Olan Barış Nie Server Açıyoruz Artık Yeni Server Düzenleri Çok Sıkıntı Biz Farklılaştırmak İstiyoruz Oyunculara Harika Oyun Deneyimi Vermek İstiyoruz Herşeyden Önce Sıkılmadan Bırakmıycagı Bir Sunucu İstiyoruz Bize Bu Yolda Destek Olucakmısın Olucaksan Seni Aramızda Görmek Harika Olur :
İlk Önce Kendimi Tanıtayım
Adım : Volkan
Pluginerim + Skripter Tum Paket Ve Skriptler Tamamen Bana Ait Bazıları Alıntı Editlenmistir
Server Sürümü 1.8 Spigot'dur
Vericeğimiz GB : 3 En Fazla 4 Olur Yeni Açıldığı İcin Bide Tutulmazsa Elimizde Patlamasın
Ne Zamandır Oynuyorum 2 3 Yıldır
Yaşım 15
Server Ortağı
Barış
Builder + Kurucu
Ayrıca Benim En Yakın Arkadaşım
Yaşı : 16
Güvenilir : 100 de 100 ben Kefilim
Bizde Yok O Vip Suna Ayrıcalık Falan Yok Kardeşim Serverde Hile Kesinlikle Yasak ilkte 1 gün jail ikincide 3 gün ücüncüde 1 ay ban dörtüncüde tamamen ban bize hile ile oynucak adam lazım deil serbest olan tek hile var oda speedmine onuda herkes kullanıo kullanmıom diyen yoktur.
Sadece Yetkiliye Değil Oyunculara Bile Küfür Yasak Müslüman Müslümanın Kardeşidir Hic Kimseye Küfür Edemez He Agzından Kacar Sinir Olmustur Mute Yersin Ama Kesinlikle Ve Kesinlikle Anneye Babaya Abiye Ablaya Kardeşe Küfür Yasak Kardeşim Belki Vefat Etti Belki Hasta Belki Bıraktı Gitti Nerden Biliosun Nie İnsanların Yarasını Deşiyorsun
Sunucumuzdan Kücük Bir Güzel Spoiler Vereyim
/warp parkurmaden
Burda Ne Yapılır Zorlu Bir Parkur Sizi Bekler Ve Her Bu Warpda Gittiginizde Bastan Yapmak Zorundasınız Bunu Wg Komutları İle Sağladık Daha Sonra Parkuru Gecersen Madenin Kralını Yaşarsın
/rehber
Bu Komut Ne İşe Yarar
birçok Faction Sunucusunu Gezdim Gördüm Ki Hic Bir Rehberin Üstünlügü Yok Bizde Var Adam Okadar Rehber Olcak Kiti Olmucak Falan Filan Tabi Bu Yetkiyi Usta Rehberler Kullanabilir.
Bazı Seylerden Bahsedeyim
Rütbe /rankup İle Rütbe Atlıyabilirsin
/rutbekit İle Kitlerine Bakıp Alabilirsin
/ranks İle Kac Adet Rütbe Olduguna Nekadara Atladığını Ögrene Bilirsin
/kostum
Bu Skript Alıntıdır
Hangi Skini Kullanmak İstersen /kostum skinismi Yazarak Ulaşabilirsin
/event
Bu Komudu Sadece Oplar Kullanabilir Ve Özel Direk Envantere Event Yapar.
Viplerde Açılışımıza Özel Güzel Bir İndirim Olucak Haberdar Olmak İçin Bizi Takip Edin
TürkNetwork Sizleri Bekliyor En Kısa Zamanda Sizlerle Olacagız
ANKETE KATILMAYI UNUTMASSANIZ COK SEVİNİRİZ DAHA NİCELERİ SERVERDE