Selam dostlar

Kavurmalıpilav

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba ben deniz foruma önceden giriyorum fakat hesap açayım dedim bir tane bugün açtım kendimi tanıtayım 17 yaşındayım Minecraft ile ilgileniyorum gerçi tüm oyunlar ile ilgiliyim lise 3. sınıftayım bilgisayar okuyorum işte böyle kendimden bahsettim azcık inş güzel günler geçiririz :)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Lise 3. Sınıfta bilgisayar mı okunuyor yoksa okumak istiyorum mu demek istedin? Kafam karıştı. Neyse hoş geldin.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Hoşgeldin foruma. Umarım güzel günler geçirirsin. Peki nohut yok mu.
:pof:

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu foruma gelerek doğru bisi yaptınız bilginize bu forum diğerlerine benzemez bu forumda oyuncuyu horlamak yasaktır ayrı 7/24 saat açık yetkililer var bu forumda istediğin her türlü konu ve adam var iyi günler iyi oyunlar ben Türkçe çeviri ekibinden cabooseyim istediğin birmap varsa onu hemen ceviririz tekrardan hoşgeldiniz

Kavurmalıpilav

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu foruma gelerek doğru bisi yaptınız bilginize bu forum diğerlerine benzemez bu forumda oyuncuyu horlamak yasaktır ayrı 7/24 saat açık yetkililer var bu forumda istediğin her türlü konu ve adam var iyi günler iyi oyunlar ben Türkçe çeviri ekibinden cabooseyim istediğin birmap varsa onu hemen ceviririz tekrardan hoşgeldiniz
saol :)
krkterşeysi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hepsi yalan