Abovex

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam Millet,
Ben Emre. Kısa ve öz olarak tıpkı sizler gibi minecraftçı, eğlenceye susamış birisiyim. :) 20 yaşındayım ve Üniversite öğrencisiyim.
Sizlerle tanışmaktan memnun oldum, umarım sizde memnun olmuşsunuzdur.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Emre.
Bu forum sadece minecraft'la ilgili de değil :) Aradığın çoğu şey var burada.
Sorun falan olursa(herhangi bir şey)buraya sorabilirsin en geç 2-3 gün sürer(en geç olayı da nadiren oluyor çoğu kişinin sorunu bir kaç saat içinde çözülüyor).
:)
Klasik yorumlar elbette gelecektir,gülücük at geç :D

Abovex

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Emre.
Bu forum sadece minecraft'la ilgili de değil :) Aradığın çoğu şey var burada.
Sorun falan olursa(herhangi bir şey)buraya sorabilirsin en geç 2-3 gün sürer(en geç olayı da nadiren oluyor çoğu kişinin sorunu bir kaç saat içinde çözülüyor).
:)
Klasik yorumlar elbette gelecektir,gülücük at geç :D

Teşekkürler,
Alışığım yorumlara zaten. :D

İyi geceler..

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin
Ben Kemal, Anlaşacağımızı Umuyorum.
İstediğin Zaman Özel Mesaj At Eğer Benimle Oynamak İstersen. Boş Zamanımda Gelebilirsem Gelirim :se:
İyi Forumlar

________
Murasakibara Gider*

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin kardeşim
ben forumun Ornitorengiyim +9 Sinirlenme ve sıkılma özelliğim vardır hıyarları severim ._.

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin abi umarim forumda mutlu olursun.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Emre. Benim de adım Burak. "sizler gibi Minecraft'a susamış biriyim" diyorsun. Emin ol ki zaman geçtikçe forumun %75'inin Minecraftla pek ilgisi olmadığını anlayacaksın. Ve forumda Minecraft dışında tartışma da yapabilirsin :) forumumuz diğer forumlara benzemez :)
İnşallah en kısa sürede forumu bırakırsın da, bizim gibi bağımlısı olup velvetlere marus kalmazsın..

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin minecraft susamışmı şurdan birini çevir sor o ne der :) şaka maka hoş geldin foruma çoğu konuda az bilgim vardır ve bu beni mutlu eder herşeyden yeterli kadar :) hadi kendine iyi bak bana ulaşmak istersen öm at uzun bir süredir forumda pasifim her konuyada msj atmam değerimi bil :)

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldinde Bende Yeniyim Kurtlara Saygı Gösterirmisin :hmm:İnşallah Gösteriyorsundur Neyse Ben Daha Fazla Saçmalamadan Cevaplıyım