Selam !

Shwpen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim adım Kaan,16 yaşındayım Minecraft'ı 3 yıldır oynuyorum,En sevdiğim oyunlar arasında Skyrim,Mount And Blade,Assasin Creed 2 gibi birçok oyun var.Hobilerim:Müzik dinlemek,(Dumbstep dahil)forumlarda gezinmek:)))vb. işlerdir.Bu arada,tam bir animeci olduğumu unutmamak gerek :):D

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin kıısaca kendimi tanıtayım. ^^

Adım Gürkan yaşım 14 burcum İkizler göz rengim kahverengi saç rengim siyah kumralım.
Boş zamanlarımda bilgisayar oynarım. Sadece ilgmi çeken kitapları okurum.
Hergün yeni bir anime serisine başlarım. Daha çok ecchi, romantizm, yuri, harem animelerini severim. ^^ Tabi bu tür animeler az (aslında değil ama hoşuma gidenler az) olduğu için yeni bi' seriye başlamam biraz zorlaşıyor. xD
Çok bağlandığım anime karakteri Rias Gremory'dir. xD
İngilizce'm çok iyidir. En başarılı olduğum ders (beden dersinden çok) İngilizcedir.
Okumayı pek gerekli bulmasam da okumak zorunda olan bi' insan ola
Müziği severim daha çok dubstep, remix, drumstep, nightstep, nightcore, vs... dinlerim. AMA EN ÇOK NIGHTCORE!!
Sevdiğim oyunlar S4League, CS:GO, Minecraft, S.K.I.L.L., osu! (yeni başladım çok sevdim her gün oynuyorum), Garry's Mod vs. vs...
Kan kan kan kan görünce heyecanlanan biriyim. Psikopatistik (lel wüt) şeyleri çok severim çok ilgimi çekerler.
Doğaüstü güçlerle (telekinezi) ile uğraşıyorum.
Ayrımcılığa her türlü karşıyım. Din, mezhep savaşlarından hoşlanmıyorum. Hristiyanım.

Kısacası ben buyum. xD

Bu arada Skype adresim redeagle911 ekleyebilirsin. ^^
Hoşgeldin kuşum, ateşli sohbetler için Steam ekleyebilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sergun26
Bu arkadaşla fazla takılma derim.
@Shwpen
Bu arkadaşın YouTube kanalı vardır kendisini çok severim onunla iyi geçinebilirsin.
@Shwpen

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Adım Gürkan yaşım 14 burcum İkizler göz rengim kahverengi saç rengim siyah kumralım.
Hergün yeni bir anime serisine başlarım. Daha çok ecchi, romantizm, yuri, harem animelerini severim. ^^ Tabi bu tür animeler az (aslında değil ama hoşuma gidenler az) olduğu için yeni bi' seriye başlamam biraz zorlaşıyor. xD
İngilizce'm çok iyidir. En başarılı olduğum ders (beden dersinden çok) İngilizcedir.
Müziği severim daha çok dubstep, remix, drumstep, nightstep, nightcore, vs... dinlerim. AMA EN ÇOK NIGHTCORE!!
Sevdiğim oyunlar S4League, CS:GO, Minecraft, S.K.I.L.L., osu! (yeni başladım çok sevdim her gün oynuyorum), Garry's Mod vs. vs...
Kan kan kan kan görünce heyecanlanan biriyim. Psikopatistik (lel wüt) şeyleri çok severim çok ilgimi çekerler.
Ayrımcılığa her türlü karşıyım. Din, mezhep savaşlarından hoşlanmıyorum. Hristiyanım.

Kısacası ben buyum. xD

@Shwpen

Bu arkadaşın YouTube kanalı vardır kendisini çok severim onunla iyi geçinebilirsin.
@Shwpen
Ben de zorin ile fazla takılma derim, arkadaşlarımı da tanıştırayım
Nüynüy (@Polkakorowakurwa ) biraz ex olduk ama öyle böyle anlaşıyoruz :'(
@KadirBerk
@Iskefiyeli18
@zombiespaceman1
@MevsimLix
@akıllıminecraft vardı banlandı galiba

Shwpen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kısacası ben buyum. xD

@Shwpen

@Shwpen
Arkadaş tavsiyelerin için teşekkürler xD Sen şu Youtube Kanalı'nın adını versene :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben de zorin ile fazla takılma derim, arkadaşlarımı da tanıştırayım
Nüynüy (@Polkakorowakurwa ) biraz ex olduk ama öyle böyle anlaşıyoruz :'(
@KadirBerk
@Iskefiyeli18
@zombiespaceman1
@MevsimLix
@akıllıminecraft vardı banlandı galiba
Aynen Zorin ile takılırsan birçok kişinin güldüğü absürt şekilde ciddi davranan kişilerden olabilirsin :(
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunlarla birlikte hoşgeldin. "xD" diye gülmen ve renkli, italik yazman sana önyargılı yaklaşmama sebep oldu ama bunu yorumlama hakkım yok. Animelerden nefret ederim. Pek muhabbetimiz olmaz büyük ihtimalle.
Sayfanın alt kısmında bulunan Forum Kuralları'nı okumayı unutma.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen Zorin ile takılırsan birçok kişinin güldüğü absürt şekilde ciddi davranan kişilerden olabilirsin :(
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunlarla birlikte hoşgeldin. "xD" diye gülmen ve renkli, italik yazman sana önyargılı yaklaşmama sebep oldu ama bunu yorumlama hakkım yok. Animelerden nefret ederim. Pek muhabbetimiz olmaz büyük ihtimalle.
Sayfanın alt kısmında bulunan Forum Kuralları'nı okumayı unutma.
Kalbimi kırıyorsun. xD