selam

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. Yakınlarda bir yerlerde kurallar yazıyor, bulmakta zorlanmazsın zannımca. Ben de tahmin edebileceğin üzere BurnerTroll.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum kurallarını okuduğun ve konularda tab 3 açan çocuk gibi davranmadığın sürece bu forumda iyi karşılanırsın. iyi forumlar :) hoşgeldin

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öhöm Balkon konuşması bende gençler ;

Selam. Öncelikle 15 Yaşındayım. Adım boşver forumda bulursun. Galatasaray tribünlerinde büyüdüm hemen hemen. Tabi haliyle bir fanatiğim. Anime sevmem. Forumda sırf birkaç kişi ve takımım için kalıyorum yoksa zaten bir ailem var ( GGG <3 ) Forumda sansürlü argolu konuşurum. Ve çok eleştiririm. Açıkçası beni eleştirebilirsiniz sorun olmaz. Eskiden mimardım. Şimdi gerçekten mimar olacağım büyük ihtimal. Ben bu kadarım (aslında değilim çaktırmayın)

@BurnerTroll @KinchouKan Ya kemal abi allah aşkıma Kemall yap şu adını zor etiketledim valla ya.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar. Ben Rayandu. Gerçek ismim Doğukan. Mesleğim dövüşmek (Wrestling). Anime severim. Pop müzik asla dinlemem, rap müzik dinlerim ve yaparım.
Bu forumda benden çok nefret eden çekemeyen üyeler görebilirsin. Çünkü haters gonna hate mantığını hayat felsefeleri edinmişler.

Foruma hoş geldin. Umarım iyi vakit geçirirsin.