GGG limisin ben TayfadayımÖhöm Balkon konuşması bende gençler ;
Selam. Öncelikle 15 Yaşındayım. Adım boşver forumda bulursun. Galatasaray tribünlerinde büyüdüm hemen hemen. Tabi haliyle bir fanatiğim. Anime sevmem. Forumda sırf birkaç kişi ve takımım için kalıyorum yoksa zaten bir ailem var ( GGG <3 ) Forumda sansürlü argolu konuşurum. Ve çok eleştiririm. Açıkçası beni eleştirebilirsiniz sorun olmaz. Eskiden mimardım. Şimdi gerçekten mimar olacağım büyük ihtimal. Ben bu kadarım (aslında değilim çaktırmayın)
@BurnerTroll @KinchouKan Ya kemal abi allah aşkıma Kemall yap şu adını zor etiketledim valla ya.
Teog'a girmiş bir bağyanla hiç tartışamam. Yaşınız küçük zaten. Ama konuşmak isterseniz size " neden rap müzik ergence ? " sorusunu sormak isterim.Rap müzik ergence![]()
Rap yerine ne dinledin ya da hiç rap dinledin mi merak ettim. Rap sokak sanatıdır ve hayatın her noktasına uzanabilir. Politikadan tut rapçinin hayatına kadar herşeyi anlatabilir. Sadece aşk, yanlızlık falan değil yani.Rap müzik ergence![]()
Rap yerine ne dinledin ya da hiç rap dinledin mi merak ettim. Rap sokak sanatıdır ve hayatın her noktasına uzanabilir. Politikadan tut rapçinin hayatına kadar herşeyi anlatabilir. Sadece aşk, yanlızlık falan değil yani.
Bu arada Hande Yener'in yaptığı şey çok anlamlı yada olgun kişilere mi hitap ediyor da sen rape "ergence" diyerek rapi küçümsüyorsun?
Yine de herkesin zevki, düşünceleri falan farklıdır saygı duyarım ve pop müzikte bana ergence geliyor. Türkçe pop için konuşuyorum.
"Ben ritimden ve müzikten anlamam." demek istiyor. Ama tabii ki herkesin kendi görüşü. Saygı duyuyorum.Rap müzik ergence![]()
Hiçbir müzik ergence değildir. Bunun içinde Arabesk'de var.Rap yerine ne dinledin ya da hiç rap dinledin mi merak ettim. Rap sokak sanatıdır ve hayatın her noktasına uzanabilir. Politikadan tut rapçinin hayatına kadar herşeyi anlatabilir. Sadece aşk, yanlızlık falan değil yani.
Bu arada Hande Yener'in yaptığı şey çok anlamlı yada olgun kişilere mi hitap ediyor da sen rape "ergence" diyerek rapi küçümsüyorsun?
Yine de herkesin zevki, düşünceleri falan farklıdır saygı duyarım ve pop müzikte bana ergence geliyor. Türkçe pop için konuşuyorum.
Arabesk yapanları Ergen görüp bunu tüm rapte genelleme yapman çok yanlış...Rap müzik ergence![]()
Arabesk yapanları ergen görüpte genelleme yapmıyorum. Arabesk zaten eşeğin şiir okuması gibi. Bence her ikisi de ergence.Arabesk yapanları Ergen görüp bunu tüm rapte genelleme yapman çok yanlış...
Arabesk yapanları ergen görüpte genelleme yapmıyorum. Arabesk zaten eşeğin şiir okuması gibi. Bence her ikisi de ergence.
Hande yener böyleleri sayesinde top20'de sanırım.Top20'de Hande Yener olan bir müzik türü dinliyorsun
- Pop kalça ister, Rap ise "Beyin".
Arabesk yapanları ergen görüpte genelleme yapmıyorum. Arabesk zaten eşeğin şiir okuması gibi. Bence her ikisi de ergence.