Bende Hande Yener'e olan sevgin karşısında böyle düşündüm bir an.İyice tanrılaştırdınız be. Ne no.1 miş arkadaş.
Herkes istediği sanatçıyı sevebilir. Başkalarının düşüncelerini ve sanatçıyı küçümsemeye hakkın yok bence.
Bende Hande Yener'e olan sevgin karşısında böyle düşündüm bir an.İyice tanrılaştırdınız be. Ne no.1 miş arkadaş.
Bizim yaptığımız sadece seni uyarmak. Eğer Tanrılaştırsaydık birer Rap dinleyicileri olamazdık.İyice tanrılaştırdınız be. Ne no.1 miş arkadaş.
Bana niye etiket yok
Bana niye etiket yokMerhaba, ben tavşanları çok seven BunnyBGTR
Bana pek rastlamazsın sanırsam
![]()
Çıksın. Çıksa ne olacak sanki?Kendi sevdiğin bir şeyi başka sevmediğin bir şeyle "küçümsermişçesine" eleştirirsen adın "Hande Yener Fan Girl" e çıkar.
O zaman alay konusu olursunuz. Yaşınızın ortalaması her zaman küçük alınır. Bunları göze alıyorsanız benim yapabileceğim hiçbir şey yok tabii.Çıksın. Çıksa ne olacak sanki?
Alay konusu olduğumu göremiyorumO zaman alay konusu olursunuz. Yaşınızın ortalaması her zaman küçük alınır. Bunları göze alıyorsanız benim yapabileceğim hiçbir şey yok tabii.
Alay konusu olmayı çok istiyorsun galiba?Alay konusu olduğumu göremiyorum![]()
Burası küçük bir ortam. Rap dinleyicileri sadece 3 - 4 kişi. Burada Fan Girl lik yaparsanız tabii alay konusu olduğunuzu göremezsiniz.Alay konusu olduğumu göremiyorum![]()
GizemJet uçmayan kalmasın! (Kanat dağıtıyoruz)wowowow. Gizem'den jet hızında mesajlarrr :*