MagicalSweetie
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Aslında sadece 2 kişi sanırım :*Burası küçük bir ortam. Rap dinleyicileri sadece 3 - 4 kişi.
Aslında sadece 2 kişi sanırım :*Burası küçük bir ortam. Rap dinleyicileri sadece 3 - 4 kişi.
Çıkarmadım zaten.Foruma hoş geldin, daha ilk gününden tartışma çıkarma bence.
Onunla bu konuyu tartışman tamamen bir sonsuzluğa çıkacaktır. Tartışılması mümkün olmayan zevkleri ve renkleri tartışmış olursunuz çünkü.Alay konusu görmez diyorsunuz ben varım lan!
Hande yener kimmiş bizim müzik hocamız daha iyi. Ayrıca Hande Yenerin müziklerini sevmem berbat. Seninle bu konuyu tartışabilirim.[DOUBLEPOST=1432051631,1432051535][/DOUBLEPOST]hadise <3 Oysh
Onunla bu konuyu tartışman tamamen bir sonsuzluğa çıkacaktır. Tartışılması mümkün olmayan zevkleri ve renkleri tartışmış olursunuz çünkü.
Ve eleştirirken küçümseme olayını kaldırmanız karşısı için daha saygılı bir eleştiri olacaktır.
Eleştiride bulundun aslında dediğin doğru ancak yaptığın eleştiri çok kırıcıydı bu yüzden kelimelerini biraz daha özenli seçersen bir tartışma başlatmış olmazsın. Burada rap müzik dinleyenler elbet ki senin o lafından sonra kendi sevdikleri müzik türünü koruyacaklardı ancak sen bunu öngörmeden "Rap müzik ergencedir." yazdığın için tepkilere maruz kaldın bu yüzden kelimelerini düzgün seç ve o mesajın ile ne tür tepkilere maruz kalacağını biraz düşün. Ayrıca yazdığın mesajını bir rap müzik dinleyicisi olarak ele alırsam bana göre çok kırıcı bir laf. Sonuçta sen pop müzik dinlemeyi severim dediğinde kimse kalkıp tepki vermedi oldukça normal karşıladılar. Bu yüzden artık cümle kurarken 2 hatta 3 kere düşün.Çıkarmadım zaten.
Sana göre en iyisi. Hande Yener en kötü şarkıcılardan bence*..Hande Yener en iyi şarkıcıdır :/
O kadar parmaklarımı yorum cevap yazdığıma değmezmişsin. Şimdi lütfen söyler misin kimin yan hesabısın?Hande Yener en iyi şarkıcıdır :/
Mesajımı sen cevap yazmadan önce yazmıştım bi kereO kadar parmaklarımı yorum cevap yazdığıma değmezmişsin. Şimdi lütfen söyler misin kimin yan hesabısın?