Selam :)

Fyuow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam, ben fyuow ya da Nilgün :/. 15 yaşındayım ve forumu bi kaç gündür filan izliyorm. Ufak tartışmalara, sohbetlere ve erişebildiğim bazı profillerdeki kötü esprilere şaht oldm. . Oğlak burcuym ve çok neşeli bir insanımdır :). Neyse ya bir şey bulamadım daha.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. Kendimden bahsetmeme gerek yok, zaten faydası da olacağını pek sanmıyorum; ilerleyen zamanlarda beni ve forumdaki diğer kişileri tanımış olursun. İlk başta konuşacağın şeyi bulmak sıkıntılı olabilir, yeniyken olur böyle şeyler. Kuralları okumayı da unutma. İyi eğlenceler. B)

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim adım da Gizem. Forumdaki bazı üyeler bana "YaşayanYok (Kalıcı Yasaklanma) Alone Capsi" de derler. Neden ben de bilmiyorum. Bugünlerde en çok kullandığım kelime "sanırım" dır. Bazen bazı profillere mesaj falan yazarım. Forumda pek aktif değilim yani.Yine de arasıra bana rastlayabilirsin. Hoşgeldin.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben foruma geldiğim günden beri dışlanan çocuk kuralları okumayı unutma

AkanCe Tarafından Gönderildi

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim adım da Gizem. Forumdaki bazı üyeler bana "YaşayanYok (Kalıcı Yasaklanma) Alone Capsi" de derler. Neden ben de bilmiyorum. Bugünlerde en çok kullandığım kelime "sanırım" dır. Bazen bazı profillere mesaj falan yazarım. Forumda pek aktif değilim yani.Yine de arasıra bana rastlayabilirsin. Hoşgeldin.
Niye ben kimseyi göremedim öyle :C*

Hoşgeldin, gif herşeyi açıkladı.​
Kontrol etmeden olmaz lütfen ;-;

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin, forum kurallarını okumayı unutma. Bu arada Türkçene hayran kaldım :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Merhaba,Foruma Hoş geldin bende Bestia. 17 Yaşındayım. Bursa da oturuyorum. Henüz bir mesleğim yok ama üzerinde uğraşıyorum meslek edinme kurslarına gidiyorum daha yeni birisi bitti yazın yine kesintisiz devam. Talipleri mi bekliyorum...

(Bu tür tanışma konularını genelde izdivaç programlarına benzetiyorum :()
Arada sırada O tür kötü espirilere mağruz kalabilir ve görebilirsin gayet doğal bir durum. Ne de olsa burası ergen kaynıyor :/

Hoşgeldin, gif herşeyi açıkladı.​
Bence GIF'ten çok senin Avatarın açıklıyor durumu :(