Selamın Hello

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyninizi mi kizarttiniz siz

Galaxy Ace 2 cihazından
Tapatalk ile gönderdi.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Napalım yani eskiysen? Bu foruma illahaki 2012 yılındamı kayıt olunması gerek. Bi süre forumu bıraktıysan napalaım yani çok popülersen git mod ol. Ne bu böyle!
Gelmiş bide dalga geçiyosun. Senle dalga geçmemiz lazım asıl bi 2 sene kayıtlısın diye birden egoist olmuşsun. Forumu bırakınca sen kendini coolmu sanıyosun?
Sen forumu bıraktığında herkes ağladımı şimdi forum dahada gelişti. Nefret ediyorum sizi gibi egoistlerden.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Napalım yani eskiysen? Bu foruma illahaki 2012 yılındamı kayıt olunması gerek. Bi süre forumu bıraktıysan napalaım yani çok popülersen git mod ol. Ne bu böyle!
Gelmiş bide dalga geçiyosun. Senle dalga geçmemiz lazım asıl bi 2 sene kayıtlısın diye birden egoist olmuşsun. Forumu bırakınca sen kendini coolmu sanıyosun?
Sen forumu bıraktığında herkes ağladımı şimdi forum dahada gelişti. Nefret ediyorum sizi gibi egoistlerden.
yarı haklısın yarı haksızsın :p

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
La biriside etiketlere bakmadımı adminler ilgilenin şu etiketlerle.
(Not: Adminlerin isimlerini unuttum aramaya üşeniyorum birisi benim yerime çağırsa bir yetkiliyi)

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi burada forumu özlemişim, siz bana laf sokuyorsunuz. Yetmemiş gibi işaretlere bakarken SUP adında bir site açılıyor. Lütfen birazcık olumlu olun (!) :S

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumu özlediğin için bu konuyu açtın dimi? Yani eski olduğunu ve yenilere senin deyişinle LAF SOKUP cool olmak için değil? Hıhıhı komik ya

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin gibiler kimmiş. Foruma ne katkınız olduda "bizim gibiler" lakabı kazandınız?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiyim ne demek biliyomusun? Eskiyim forumlarda "benim bu konuda çok bilgim var. Niye yeniler var ki bu forum böyle kötü kötü keşke eskiler olsa" demek.
İnsanlar böyle anlar. Bunun yerine eskiden beri üyeyim forumun bu halini pek sevmedim diyebilirsin