- En iyi cevaplar
- 0
Unuttum Kb .SBni ndn etktlmdn
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama gerçekten kb ben seni severim en iyi arkadşımsın <3 <3
Unuttum Kb .SBni ndn etktlmdn
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Foruma Hoşgeldin
Benimde kendimi tanıtmam gerekirse,
Adım : Kemal
Çok saçma birisiyimdir, çocuksuyumdur, oyunlarda mesela kaybedeceğimizi anlarsam trollemeye başlarım gibi şeyler işte
Hobilerim : Basketbolu Çok Severim, Anime İzlemeye Bayılırım, Death Note Delisiyimdir. K-pop Dinlerim vs vs...
Oynadığım oyunlarıda söyleyeyimde belki sende oynuyorsan beraber oynarız: Counter Strike Global Offensive , Minecraft , Awesomenauts, Goat Simuator...
Aslında daha fazla oynuyorumda çoğu single olduğu için yazmadım
______
Arkadaşlarımı Buraya Getirebilme Yeteneğim vardır. Bak Şimdi,
Gelin Uleyn : @Zurinqun (Zaten Gelmiş -.-") @Polkakorowakurwa , @MUHDE , @Ayı(@GodofMilker) ve unuttuğum kişiler.
Ha unutmadan diğer önemli çok özel bir arkadaşım olan @Tratsel
Alp yazınca birsürü kişi çıktı bende senin nickini unuttum yapamadım kb
Ben bilmemek ingilizce o yüzden anlamamak seni![]()
That is a dying i call nothing.
Ben öyle bireşymi yapıyorum ?Hoşgeldin. Yukarıdaki kişinin söylediği şeyi bende yaparım. Portlu sw açıp portsuz gibi gösteririm .s.ss
Anime izlerim Sao bağımlısıyımdır ^^
(şu an zamanım yok bu kadar yazabildim.)
Ben öyle bireşymi yapıyorum ?
Bunu diyordum .dçok sunucu açmayı severim çok farklı sunucu fikirleri açarım tutmayınca kapatırım![]()
Beni benden daha iyi tanımladın tebriklerPeni niye etüketlemedün
Hoşgeldin,benim adım da AlperAma bana daha çok kırmızı derler
11 yaşındayım
Tasarım,animatörlük ve grafikerlikle uğraşmayı severim.
Ödev yapmaktan nefret ederim
Peluş hayvan koleksiyonum var
Turşuya bayılırım <3
Çok şanssız biriyim
Yanaklarım çok tombiştir ^^ Tam bir babyface'im![]()
Umarım iyi vakit geçiririz ^^
Bunlar da forumdaki sevebileceğin kişiler;
@KadirBerk (DoctorWho manyağı) @Glyphl (Kızıl hastası
) @Iskefiyeli18 (Gerçek bir dost ama benden neler çekti neler
) @Zurinqun (Bisexuel,şakacı,kan içmeyi seven vb. bir liseli
) @zombiespaceman1 (İyi biri
) @lSincapl (Tam bir fındık hastası
) @BT_GoD (En sempatik moderatör ^^) @cbg2002 (Tf2 için canını verecek biri,tabi bir de Paris
)
Çok fazla "" koydum biliyorum
Neyse baya saçmaladım by
![]()
Bir daha Japonya ya gidersen Einshine'ı bul ve sokak arasında tecavüz et plz.Hg bende forumun kasvetlisi pek gulmem sakadan anlamam ciddi birisiyim 24 yasindayim uni ile sormak istedigin konu varsa soyleyebilirin :|
NyanStrike'i bulsun bize getirsin Einshine gram umrumda değil.Bir daha Japonya ya gidersen Einshine'ı bul ve sokak arasında tecavüz et plz.
Einshine'ın tipi kız gibi ayrıca sanırsam kat ile çıkıyorlar mı ne.Zaten daha kati hiç görmedim pek de güzel bir kız gibi gelmiyor bana açıkçası ama bir rahatsızlığı olabilir kızın.(Sağlık sorunları - Psikolojik değil.) Çizdiği resimlere dikkat ettiysen kendisini bir değişik çiziyor.Ayrıca O Japonyayı tanıttığı videosunda (Einshine'ın.) O fuarda kat de vardı arkada sesi geliyordu fakat görüntüde hiç yoktu.NyanStrike'i bulsun bize getirsin Einshine gram umrumda değil.
Normal sesini biliyorum bilerek bu şekilde konuşuyor.Einshine'ın tipi kız gibi ayrıca sanırsam kat ile çıkıyorlar mı ne.Zaten daha kati hiç görmedim pek de güzel bir kız gibi gelmiyor bana açıkçası ama bir rahatsızlığı olabilir kızın.(Sağlık sorunları - Psikolojik değil.) Çizdiği resimlere dikkat ettiysen kendisini bir değişik çiziyor.Ayrıca O Japonyayı tanıttığı videosunda (Einshine'ın.) O fuarda katde vardı arkada sesi geliyordu fakat görüntüde hiç yoktu.