Selamlar...

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi
K

Klood07

Ziyaretçi
Merhabalar, ben çoğunuzun işsiz,değişik ve tuhaf biri olarak bildiği ColdFireTR. Forumda son günlerde aktifliğimi iyice arttırdım. Fakat bunun amacı mesaj kasmak filan değildi. Son zamanlarda internet ve forumda çok aşırı vakit geçiriyorum. Eskiden şahin gibi gözlerim varken bilgisayar sayesinde artık okulda en ön sıradan tahtayı zor görüyorum(ciddiyim). Ayrıca derslerime çalışacak ve ödev yapacak vaktim de kalmıyor ve bu benim için büyük bir sıkıntı. Malum TEOG denen lanet olası bir şey var. Sadece okul değil forum dışında da planladığım projeler de var. Bunların en başında ise kurmayı planladığım kişisel minecraft bloğu geliyor. Bu ve sayamadığım pek çok nedenden dolayı forumda aktifliğimi minimuma indiriyorum. Sanmayın ki forumu bırakacağım, hiç mesaj yazmayacağım. Ayrıca aktif olduğum süre içinde de hepinizin sorunlarına cevap bulmaya, yardımcı olmaya çalışacağım.
Sevdiklerim: @Vienicome (tüm ilişkilerimiz malum olaydan sonra bozuldu fakat hala bende ayrı bir yerin var.) @MUHDE @KadirBerk @Kaan697 @Thanatos71 @KırmızıIsBack @Iskefiyeli01 @BT_GoD @DarqKnife @Schaffer79 @B35T14
Onlar beni tanımasa dahi saygı duyduklarım: @Hsbas(Forum içinde en çok saygıyı hakeden yöneticiydin. Görevini adamakıllı yapan tek site yöneticisiydin.) @Fujia @>>TheLegend<< @TheACT @Alps @Ranork

Moderatör tarafından düzenlendi:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Bakıyorum 1 dk... Listede yokum, boyu devrilmeyesice!!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
La bu ne böyle forumun soyu mu kuruyor giden gidene.Kal demiyorum ama git demek de gelmiyor içimden.