Selamlar...

TheDeveloperr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkeze selamlar;
Ben TheDeveloperr.Adımın bu olmasının sebebi birsürü kodlama dili biliyor olmam (c++,c#,openGL,WinSocket,WinApi) ve şuanda dx öğrenmeyi deniyorum ama çok zor :(
Steam : Şuanda vermeyeceğim
Animeyi severim.Özellikle Kyokai no kanata.Bu foruma minecraft için üye olmadım :/ Forumu bi ara açmışım.İnceledim bir kaç hafta.Gayet arkadaşçıl ortamı vardı (küçük şeyler hariç,tartışmaları fln saymassak)Bu yüzden foruma üye oldum.Umarım anlaşırız iyi forumlar :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Foruma TheDeveloperr Kuralları Okumayı Unutma Bende Az cok Anime izlerim :)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin :3
Ben Kemal. İyi Anlaşacağimizi Umuyorum Ama kodlama dlileriyle alakam olmaz. Bende Anime İzlerim Çok Sık. Ama Çok Anime İzlemem 20 nin üstünde Death note izledim 4 5 kere Kuroko No Basket İzledim Free! ye başladım çok güzel anime onu izliyorum.
Basketbolu Fazla Severim. Bu kadar :3
İyi Forumlar

TheDeveloperr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
^_^
Hoşgeldin Foruma TheDeveloperr Kuralları Okumayı Unutma Bende Az cok Anime izlerim :)
Okudum
Hoşgeldin :3
Ben Kemal. İyi Anlaşacağimizi Umuyorum Ama kodlama dlileriyle alakam olmaz. Bende Anime İzlerim Çok Sık. Ama Çok Anime İzlemem 20 nin üstünde Death note izledim 4 5 kere Kuroko No Basket İzledim Free! ye başladım çok güzel anime onu izliyorum.
Basketbolu Fazla Severim. Bu kadar :3
İyi Forumlar
^_^ peki... Bende basketbol hayranınyım bu yıldan beri takıma gitmeye başladım az çok geliştim :/

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin. Ben Rayandu.
Java ile uğraşırım.
Sokak sanatı (Hip-Hop) ile uğraşmak en büyük hobimdir.
Nadir de olsa anime izlerim.

Umarım forumda iyi arkadaşlar edinir, iyi zamanlar geçirirsin.

Saygılar,

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. Anime konusunda vasat biri sayılırım, sadece Death Note ve One Piece'den birkaç bölüm izledim. Yabancı dizi izleme ve resim yapma bağımlılığım var. Tıpa karşı da olağanüstü bir ilgim bulunmakta. Bulmaca ve gizemleri çözmek hoşuma gidiyor. Şimdilik benden bu kadar. B)

TheDeveloperr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin. Anime konusunda vasat biri sayılırım, sadece Death Note ve One Piece'den birkaç bölüm izledim. Yabancı dizi izleme ve resim yapma bağımlılığım var. Tıpa karşı da olağanüstü bir ilgim bulunmakta. Bulmaca ve gizemleri çözmek hoşuma gidiyor. Şimdilik benden bu kadar. B)

Gifteki adam çok yahsihli xD

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoşgeldin. 2 Üstteki arkadaş gibi bende anime sevmem , Hiç izlemedim. Ama istediğin yabancı diziyi sorabilirsin , genelde RTS oyunlarla ilgilenirim yada Strateji türünden . Basketbol , yüzme ve karateyi profesyonel olarak yapıyorum . Resim çizmeyi , Senaryo yazmayı severim. Benden de bu kadar B)

Gifteki adam çok yahsihli kim acabaĞ?
Dr. Gregory House kendisi ...

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Hoşgeldin, bende Emin, anime sevmem, proglamla dillerine kafam basmaz, şu an için yavaş bi şekilde html öğreniyorum. Redstoneu severim...
Forum kurallarını okumayı unutma, kurallara uy fln....

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin, ben Ümit. Ben de çeşitli dillerle ilgilendim(c#-python-java), şu sıralar C++ ile ilgileniyorum. Senin aksine animeyi hiç sevmem. İyi forumlar.

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her tanışma konusuna bunu yazdığımın farkındayım ama bunu yine de yazacağım.
Hoşgeldin ben de Gizem.
Forumdaki üyecikler benim nedense soğuk ve ciddi biri olduğunu düşünür, onlara buradan selamlar. Bence böyle değilim yani. Müzik zevki olarak rap dinlemeyi tercih ederim ve bazen bazı rapçilerin giflerini kullanabilirim. Forumda pek aktif değilim ama iyi bir üye olursan belki beni bile görebilirsin.

*Eklemeyi Unuttu*

Son düzenleme: