Moonsters61
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Selamun Aleykum Gamer Ailesi hayırlı cumalar 1gb vds var ama linuxa minecraft sw kurmayı bılmıyorum yardım edermısınız sadece kurulucak okadar pluginleri hallederim lütfen yardım
bir şey kalmıcak sadece minecraft için kullanıyorum sadece sw kurmak için1 GB Vds sunucu üzerine Spigot kurarsan makineye ne kalacak?
İşletim sistemine ram kalmazsa, işletim sistemi sunucuyu nasıl ayakta tutabilir? Eğer bu sunucu test amaçlı değilse ve gerçekten oyuncu gelmesini bekliyorsan bol şans.bir şey kalmıcak sadece minecraft için kullanıyorum sadece sw kurmak için
Kardeş benim için önemli değil az diyorsan sımdı 8gb alırım sıkıntı yok yeterkı kurabileyim linuxaİşletim sistemine ram kalmazsa, işletim sistemi sunucuyu nasıl ayakta tutabilir? Eğer bu sunucu test amaçlı değilse ve gerçekten oyuncu gelmesini bekliyorsan bol şans.
En az 4 GB RAM'e sahip olmalısın ki sunucundan verim alabilesin. Kurulum için zaten admicos gerekli linki vermiş.Kardeş benim için önemli değil az diyorsan sımdı 8gb alırım sıkıntı yok yeterkı kurabileyim linuxa
En az 4 GB RAM'e sahip olmalısın ki sunucundan verim alabilesin. Kurulum için zaten admicos gerekli linki vermiş.
Buradan özel mesaj atabilirsin. Müsait oldukça cevaplarım.Tamam sıkıntı yok ozaman 8gbye cıkarırım sımdı kardeşim skype varsa konusalım
Tamam eyw atarım kardeşim ALLAH'a emanet olBuradan özel mesaj atabilirsin. Müsait oldukça cevaplarım.