Yardım Sell Hand,Sell All Komutu Ekleme

goktu15

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8/1.15
Beyler Başlıktada belirttiğim gibi sunucumdaki oyuncular sell hand ve sell all komutunu kullanamıyor onlara nasıl yetki verebilirim ?
şimdiden teşekkürler.

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Merhabalar,
oyunculara "essentials.sell", "essentials.sell.hand" ve "essentials.sell.all" permlerini eklemeniz gerek.
Groupmanager kullanıyor iseniz oyun içerisinden"/mangaddp <grup> essentials.sell" verebilirsiniz.
Veya kullandığınız plugine bağlı olarak pluginin dosyalarına girip vermek istediğiniz gruba dediğim yetkileri yazmanız gerekli.

goktu15

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oyun içi hepsine uyguladım komutu ekledi ancak ''you don't have access to do this'' şu hala erişimin yok hatasını alıyorum
Merhabalar,
oyunculara "essentials.sell", "essentials.sell.hand" ve "essentials.sell.all" permlerini eklemeniz gerek.
Groupmanager kullanıyor iseniz oyun içerisinden"/mangaddp <grup> essentials.sell" verebilirsiniz.
Veya kullandığınız plugine bağlı olarak pluginin dosyalarına girip vermek istediğiniz gruba dediğim yetkileri yazmanız gerekli.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @goktu15,
Essentials config içinde "player-commands:" bölümü var oraya şu şekilde sell komutunu ekleyip dener misin?
YAML:
player-commands:
  - sell

DarkAce

Marangoz
En iyi cevaplar
0
group manager kullanıyorsan bunları ekleyebilir misin

- shopguiplus.sell.hand
- shopguiplus.sell.hand.all