Sembol+ || Daha renkli sohbetlere merhaba || Skript

Skript yapmaya devam etmeli miyim?

• Devam etmelisin.

Kullanılan: 14 93.3%
  • Etsende olur etmesende.

Kullanılan: 1 6.7%
  • Skriptlerini beğenmedim. Bırak bu işi.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Gereken Plugin(ler);

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bilgileri;
Çoğu sunucuda olmasını gerek duyduğum bir skript kodladım kullanımı gayet basit. Sadece sembolü yazmak.
Tüm semboller yeşil ayarlandi ve sembolden sonraki yazı otomatik olarka beyaz renge dönüyor.
Semboller;
:) = ☺
:D = ☻
(meh) = _(ツ)_/¯
* = •
(sol) =←
(sag) = →
(bulut) = ☁
(gunes) = ☀
(semsiye) =☂&
(tamam) = ✓
<3 = *
(yukari) = ↑
(asagi) = ↓
(para) = $
(kar) = ☃
(zafer) = ✌
Permission(Yetkileri);
Hicbir yetkiye ihtriyac yoktur.
Link;
Önce VirusTotal

Sonra Link

Ekran Görüntüsü;

Not : Tüm semboller sırası ile belirtilmiştir.​

Son düzenleme:

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basarili.Fakat Bunun Aynısı Olan Smileychat Plugini'de Var Bence Gerek Yoktu.Akla İlginç Gelen Birşeyler Yapmalisin :)

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun üstünden antiküfür skript yazdim. Ama

on chat:
replace all "TEST" or "TEST" with "&4(KUFUR)&f" in the message

Böyle 2 satirdada yazabilirdin skripti 30 satir kullanmissin boşa hepsi için ayri on chat: gerekmiyor ama eline saglik

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Skript ram'de daha az yer kaplar diye bir şey yoktur. Sonuçta burada Skript plugini senin yazdığın değerleri java'ya çevirip sunuyor. Pek farkı yok aslında. Tek farkı Skript daha kullanışlı. Ayriyetten skripti yapılan şeyleri inceleyip Türkçe'sini yapmışsın. Orijinal ol biraz. Yani yap yapma demiyorum fakat bunları herkes yapabiliyor. Herkesin yapabildiği şeyleri paylaşman da... Hmm biraz monoton.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ram'de daha az yer kaplar diye bir şey yoktur. Sonuçta burada Skript plugini senin yazdığın değerleri java'ya çevirip sunuyor. Pek farkı yok aslında. Tek farkı Skript daha kullanışlı. Ayriyetten skripti yapılan şeyleri inceleyip Türkçe'sini yapmışsın. Orijinal ol biraz. Yani yap yapma demiyorum fakat bunları herkes yapabiliyor. Herkesin yapabildiği şeyleri paylaşman da... Hmm biraz monoton.
Paylaşmak iyidir bulamayanlar var :) Öğretmeyi seviyor demek ki bazı arkadaşlar gibi iki soru sorunca azarlamıyor daha fazla açıklıyor açıklarken kendini geliştiriyor.Deneye deneye yapa yapa öğrenilir tak diye öğrenilmez sonuçta.Çok bilmiş havasına girip ezmemek de önemli.Yani şöyle özetleyeyim;herkesin kendince bir gelişme-öğrenme taktiği vardır,kimisi yaratıcı olur kendiliğinden fikir bulur kodları araştırır,bazıları ise var olan bir şeyin kodlarını almadan kafasından ürete ürete yazar.

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Paylaşmak iyidir bulamayanlar var :) Öğretmeyi seviyor demek ki bazı arkadaşlar gibi iki soru sorunca azarlamıyor daha fazla açıklıyor açıklarken kendini geliştiriyor.Deneye deneye yapa yapa öğrenilir tak diye öğrenilmez sonuçta.Çok bilmiş havasına girip ezmemek de önemli.Yani şöyle özetleyeyim;herkesin kendince bir gelişme-öğrenme taktiği vardır,kimisi yaratıcı olur kendiliğinden fikir bulur kodları araştırır,bazıları ise var olan bir şeyin kodlarını almadan kafasından ürete ürete yazar.

Galiba özel mesajda biraz(!) hakaret ettim diye kuyruk acısı tarzı bir şey bu. Anladığım tek şey bu. Sen Skript öğrenmeye değil çalışanınmışım, sanki bana para veriyormuşsun gibi beni kullanmaya çalışıyorsun. Tek farkı tatlı söz veya "yapar mısın?" kelimesini kullanmak. İnsan sarrafıyım ben. Bana sorunun olsa, sorununu sorsan anlarım. Hatanı söylerim sana. Lakin sen direkt "Şunu kodlayabilir misin?","Bunu nasıl kodlarım?" tarzında yağmaya başlıyorsun. Bu genel olarak beleşçi Türk toplumunda var zaten. Bu yüzden kimseye öğretmiyorum. İnsanlar bu bilginin değerini bilmeyecek bu kadar basit. Daha tanımadığım 1-2 günlük adama Skript öğretmem beklenirse vay halimize. Bukkit dev forumlarında o kadar yaygın değiliz. Bırakın yaygın olmayalım. Yaygın olursak ne olacağı malum. Düzgün insanlar olsa dahi çocuk bir grup gidip orada bir sürü konu açacak. Bizim adımızda bu gereksiz Skriptler ile kirlenecek. Ya yapma demiyorum başından beri. Yapsın, yapsın kendisi. Benim yaptığım 250'yi geçik skript var. Her kodlamamı burada veya Skript forumunda paylaşıyor muyum? Şu anda forum boş o yüzden ilgi çekiyor. Lakin arkadaşı zaten ben kendim tanıyorum. Benim sunucumda oynamış adam. Konuları var Skript forumunda. O yüzden diyorum bunu da. Kendini kendi başına geliştirsin. Sonra düzgün, hoş Skriptler paylaşır. Ben bundan 1.5 sene önce öğrenmeye başladım lakin daha yeni paylaşıyorum. Ve başta dediğim sırf kuyruk acısından dolayı bunu burada sataşmak olarak algılayıp bana sataşmaya çalışıyorsun.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba özel mesajda biraz(!) hakaret ettim diye kuyruk acısı tarzı bir şey bu. Anladığım tek şey bu. Sen Skript öğrenmeye değil çalışanınmışım, sanki bana para veriyormuşsun gibi beni kullanmaya çalışıyorsun. Tek farkı tatlı söz veya "yapar mısın?" kelimesini kullanmak. İnsan sarrafıyım ben. Bana sorunun olsa, sorununu sorsan anlarım. Hatanı söylerim sana. Lakin sen direkt "Şunu kodlayabilir misin?","Bunu nasıl kodlarım?" tarzında yağmaya başlıyorsun. Bu genel olarak beleşçi Türk toplumunda var zaten. Bu yüzden kimseye öğretmiyorum. İnsanlar bu bilginin değerini bilmeyecek bu kadar basit. Daha tanımadığım 1-2 günlük adama Skript öğretmem beklenirse vay halimize. Bukkit dev forumlarında o kadar yaygın değiliz. Bırakın yaygın olmayalım. Yaygın olursak ne olacağı malum. Düzgün insanlar olsa dahi çocuk bir grup gidip orada bir sürü konu açacak. Bizim adımızda bu gereksiz Skriptler ile kirlenecek. Ya yapma demiyorum başından beri. Yapsın, yapsın kendisi. Benim yaptığım 250'yi geçik skript var. Her kodlamamı burada veya Skript forumunda paylaşıyor muyum? Şu anda forum boş o yüzden ilgi çekiyor. Lakin arkadaşı zaten ben kendim tanıyorum. Benim sunucumda oynamış adam. Konuları var Skript forumunda. O yüzden diyorum bunu da. Kendini kendi başına geliştirsin. Sonra düzgün, hoş Skriptler paylaşır. Ben bundan 1.5 sene önce öğrenmeye başladım lakin daha yeni paylaşıyorum. Ve başta dediğim sırf kuyruk acısından dolayı bunu burada sataşmak olarak algılayıp bana sataşmaya çalışıyorsun.
Hayır sözüm sana değil.Demek ki yaran var ki gocunuyorsun şu anda amacım burada tartışma çıkarmak değildi.Ama senin böyle bir şey yapacagını gene biliyordum.Ben bunu kendimden değil başka birine yapılan saygısızlıktan dolayı yazmıştım.Ek olarak Türk Milleti dediğin kısmın içinde sende oluyorsun bunu bilerek konuş.Kuyruk acısı dediğin kısma gelirsek şu forumda her Allah'ın günü girip baktıgımda sakin bir şekilde dolaşıyorum fakat senin gibi çabuk atarlanan bir adı var sende biliyorsun bu kısım direk bu hal ve hareketlere giriyor.Ben burada düzgün bir şekilde yazı yazdım senin yaptıgın bir nevi saygısızlık.Özel mesajda ise bazı insanlar gibi "Yaz1!!111!" gibi salakça karakterlerde kullanmadım.Sana nazik bir şekilde yazdıgım yazıyıda biliyorsun.Beni azarlamana rağmen özür de dilemiştim.Hatam neyse söyle ona göre davranayım dedim fakat senin yaptıgın saygısızlık bir kelime bile yazmamaktı.Ek olarak espiri anlamında yazdıgım bir söz yüzünden demediğin sözde kalmamıştı.Şimdi burada kendini boşu boşuna haklı çıkarma.Ha şimdi niye benden alıntılayıp yazdın diyeceksin o da genel bir alışkanlık.Fark ettiysen isteklerimin sonunda soru ekleride var yani sen yapamam diyebilirdin ama bunun yerine direk azarlamayı tercih ettin!