Şemsi The Human

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel gibi gibi gibi. Yani üzerine biraz daha çalışılsa çok güzel olur.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
animasyon yapımın iyiyse beraberde animasyonlar yapabiliriz stick dövüşleri :) Benimle birlikte çalışmak isteyen olursa mesaj atmaktan çekinmesin :) aynı zamanda tablette yaptıysan çok çok iyi olmuş ben tablette düz çizgi çizemiyorum :p
=animasyonlarımdan bir kaçı=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
O taraftan geliyor da iki gözlük camından da görünmesi gerek. (Yansıma kuralları, ışık fiziği vs. anlatayım istersen ama çenemi kapatmamı istiyorsan bunları tavsiye olarak al ve uygula.) B)
Resim göze seslenir. Ruhun penceresi de gözdür der Leonardo Da Vinci. Resim insanın hayal gücüyle fırçasının ucunun buluşmasıdır (:olgun:) insan ne hayal ediyorsa onu yapar. Çünkü resmin ana öznesi çizgiler değil Yansılıtılan duygulardır. Duygular ne kadar özgür olursa fırçalarda o kadar güçlü darbeler indirir kağıda. (ciddiye alıp cevap vermene gerek yok .s.s)

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
animasyon yapımın iyiyse beraberde animasyonlar yapabiliriz stick dövüşleri :) Benimle birlikte çalışmak isteyen olursa mesaj atmaktan çekinmesin :) aynı zamanda tablette yaptıysan çok çok iyi olmuş ben tablette düz çizgi çizemiyorum :p
=animasyonlarımdan bir kaçı=

Pivot ile değilde adobe flash cs6 tarzı.bir programla yapacağım her karede çizmen gereken

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Resim göze seslenir. Ruhun penceresi de gözdür der Leonardo Da Vinci. Resim insanın hayal gücüyle fırçasının ucunun buluşmasıdır (:olgun:) insan ne hayal ediyorsa onu yapar. Çünkü resmin ana öznesi çizgiler değil Yansılıtılan duygulardır. Duygular ne kadar özgür olursa fırçalarda o kadar güçlü darbeler indirir kağıda. (ciddiye alıp cevap vermene gerek yok .s.s)

Çok geç...