Sen de kaliteli bir sunucuda yetkili olmak istiyorsan içeri girmelisin !

DieRaptor46

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız :osman

Soyadınız :.....(Soyadımı gizli tutmak istiyorum)

Yaşınız :17

Oyundaki adınız : AlattasGC'dir.

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Başka minecraft sunucularında admin,rehber ve kurucu olarak görev yaptım. Görev yaptığım sunucular: Faction, Skyblock sunucularıdır.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : yaklaşık 3 veya 4 saat aktif olabiliyorum. Öbür Saatlerde işte çalışıyorum ve kod yazmayla uğraşıyorum

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Yetkili olup sunucunuza yardım etmek istiyorum. Daha kaliteli bir sunucunuz olması için iyi bir yetkili olmak istiyorum. İnsanlarla ilgilenmeyi seviyorum ve onlara yardımcı olabiliyorum. TEŞEKKÜRLER :)

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : \\✧Q₳₮Ø✧//#8274 Discord Adresim bu dur.

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız :osman

Soyadınız :.....(Soyadımı gizli tutmak istiyorum)

Yaşınız :17

Oyundaki adınız : AlattasGC'dir.

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Başka minecraft sunucularında admin,rehber ve kurucu olarak görev yaptım. Görev yaptığım sunucular: Faction, Skyblock sunucularıdır.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : yaklaşık 3 veya 4 saat aktif olabiliyorum. Öbür Saatlerde işte çalışıyorum ve kod yazmayla uğraşıyorum

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Yetkili olup sunucunuza yardım etmek istiyorum. Daha kaliteli bir sunucunuz olması için iyi bir yetkili olmak istiyorum. İnsanlarla ilgilenmeyi seviyorum ve onlara yardımcı olabiliyorum. TEŞEKKÜRLER :)

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : \\✧Q₳₮Ø✧//#8274 Discord Adresim bu dur.
Yalnızca bir hakkınız var. Kabul edilmedi.

DatlucuShef

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız :

Soyadınız :

Yaşınız : 17

Oyundaki adınız : MrCobalt

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Evet, her yetki türünden çalıştığım sunucular olmuştur. ConconCraft,Hub,Skyblock,Faction vb. sunucularda. Eskiden çalıştığım sunucular: SansorCraft (Moderatörlük) SkyVictory(Rehber) WeAreCat (Pluginer) Bunlar eskiden çalışmış olduğum sunucular

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Sabah 11:00'dan akşam 12:00 a kadar müsaitim.

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Sunucunuza girdim, oynadım ve gayet başarılı güzel bir sunucu. Bu sunucuda görevli olmak isterim açıkcası.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? :
İyi günler.​

Son düzenleme:

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız : Onur

Soyadınız : Ulu***

Yaşınız : 17

Oyundaki adınız : MrCobalt

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Evet, her yetki türünden çalıştığım sunucular olmuştur. ConconCraft,Hub,Skyblock,Faction vb. sunucularda.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Sabah 11:00'dan akşam 12:00 a kadar müsaitim.

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Sunucunuza girdim, oynadım ve gayet başarılı güzel bir sunucu. Bu sunucuda görevli olmak isterim açıkcası.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : ♛Onur''#5874
İyi günler.​
Biz nerede yetkili olduğunuzu soruyoruz. Sizin verdiğiniz cevaba bakın.

berateren1233

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız : Hilmi Sefa

Soyadınız : .

Yaşınız : 15 Yaşnıdayım.

Oyundaki adınız : joee42

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : birçok batihost serverde yetkili oldum.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Günlük , en az 5 6 saat

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Sizinle birlikte , anlaşabileceğimi düşünüyorum.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : Hilmi Sefa#5167

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız : Hilmi Sefa

Soyadınız : .

Yaşınız : 15 Yaşnıdayım.

Oyundaki adınız : joee42

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : birçok batihost serverde yetkili oldum.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : Günlük , en az 5 6 saat

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : Sizinle birlikte , anlaşabileceğimi düşünüyorum.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : Hilmi Sefa#5167
Çok kısa cevaplar verilmiş. Kabul edilmedi

TroyaX_TR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız : Ahmet

Soyadınız : Mutlu

Yaşınız : 16

Oyundaki adınız :TroyaX_TR

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Eskiden bi serverde builder olmustum.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 4 saat

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : baslıktada oldugu gibi kaliteli bi sunucuda yetkili olmak istiyorum. Serverde biraz oynadım ileride cok iyi yerlere gelebilir diye dusunuyurum.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : TroyaX#0300

Son düzenleme:

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız : Ahmet

Soyadınız : Mutlu

Yaşınız : 16

Oyundaki adınız :TroyaX_TR

Daha önce yetkili oldunuz mu ? Olduysanız Nerede ? (Olmadıysanız olmadım yazın.) : Eskiden bi serverde builder olmustum.

Günlük kaç saat aktif kalabilirsiniz? : 4 saat

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? : baslıktada oldugu gibi kaliteli bi sunucuda yetkili olmak istiyorum. Serverde biraz oynadım ileride cok iyi yerlere gelebilir diye dusunoyurum.

Kullanmakta olduğunuz discord adresiniz nedir? : TroyaX#0300
Çok kısa cevaplar verilmiş. Kabul edilmedi.