Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bu Minecraft adlı oyunu her zaman hobi olarak oynadım hiçbir zaman para kazanayım yönüyle bakmadım. Evet baktığım zamanlar oldu ama harcamak için değil yaptığım işi daha çok geliştirmek için kazanmak istedim. Bu sene ise ya hayatım kötü bir duruma düşecek yada hayatım süper lüks bir hayata dönüşecek bunun için ortalama bir insan ömrünün 79/1 senesini ders çalışmakla geçirmeye hazırım. Şuanda geçmiş senelerde oyun oynayıp ders çalışma alışkanlığı edinmediğimden dolayı zorluk çekiyorum. Eğer bu metni bir kardeşim okuduysa ona sadece şunu diyorum ileride çalışırım diye düşünme şimdiden biraz biraz çalış ki alışkanlık olsun
Ağrı Dağı’nda güvercinim,
Bitlis’te Ahlat, Van’da Gevaş’ım,
Ben Bingöl dağlarında çobanım, Muş ile kardaşım.
Hakkâri’de Ahmed-i Hâni, Feqiye Teyran’a kuşum,
Ben Cizre yollarında Mem u Zin ile yoldaşım.
Ağrı Dağı’nda güvercinim,
Bitlis’te Ahlat, Van’da Gevaş’ım,
Ben Bingöl dağlarında çobanım, Muş ile kardaşım.
Hakkâri’de Ahmed-i Hâni, Feqiye Teyran’a kuşum,
Ben Cizre yollarında Mem u Zin ile yoldaşım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.