Sen necisin?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Irkçılık yapmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum sana, madem boş yapacağız buyur buradan boş yapalım biraz.
Hümanist değilim, ben hiçbir şey değilim, fakat aslında her şeyim. Irkçılıkta yapabilirim, insana insan olduğu için değerde verebilirim. Eğer mantıklı ve dengeli bir insan olsaydın, sen ırkçı olmazdın.

Ama buradan gördüğüm üzere asosyal ve mantıksız birisin, o yüzden bunların tartışmasını yapacak kadar olgun olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi, gereksiz muhabbetimize dönelim.

sen dionki anime sevmiom öyle mi, neden kin yapıon o zaman knk?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Irkçılık yapmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum sana, madem boş yapacağız buyur buradan boş yapalım biraz.
Hümanist değilim, ben hiçbir şey değilim, fakat aslında her şeyim. Irkçılıkta yapabilirim, insana insan olduğu için değerde verebilirim. Eğer mantıklı ve dengeli bir insan olsaydın, sen ırkçı olmazdın.

Ama buradan gördüğüm üzere asosyal ve mantıksız birisin, o yüzden bunların tartışmasını yapacak kadar olgun olduğunu düşünmüyorum.

haklısın krdş bende ırkçı değilim ama türkçüyüm yaşasın tüm türk alemi krdş ve anime çok lanet olası bişeydir krdş

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

1.Aslında ırkçı değilim. Forumda milli benliğini unutmuş ergen humanistler yüzünden ırkçı damgası yedim.
2.Tartışabiliriz.
3.Kin yaptığım felan yok @LımonBerk adlı arkadaşımız durduk yere huzursuzluk çıkarmış.
4.Mizah yoksunu birisin.

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Aslında ırkçı değilim. Forumda milli benliğini unutmuş ergen humanistler yüzünden ırkçı damgası yedim.
2.Tartışabiliriz.
3.Kin yaptığım felan yok @LımonBerk adlı arkadaşımız durduk yere huzursuzluk çıkarmış.
4.Mizah yoksunu birisin.

Irkçılığın mantıkdışı olduğunu tartışmaya gerek yok, empati yaparsan ve biraz düşünürsen çok rahat bir şekilde keşfedebilirsin bunu :D

Milli benliğini unutan birinin olduğunu da düşünmüyorum. Yozlaşma var, evet. Fakat yozlaşmayı engellemek şiddetle değil tatlı dille olur, sen burada tatlı dil kullanmıyorsun ki güzel kardeşim, sen burada sadece milleti iğneleyip tepesinin tasını attırıyorsun :D

Aslında birbirinizin dediği şeylere saygı duymayı bilseniz, hiçbir şekilde huzursuzlukta çıkmayacak. Karşındakine saygı göstermezsen, saygı da beklememelisin. Mizahtan yoksun değilim, sadece burada tanımadığın birine mizah yapıyorsun dostum. Seninle yakınlık derecemiz sadece rumuzun hakkında olan bilgim, senin de bundan fazlasından pek haberin yok fakat sen bana sulu şakalar yapıyorsun ^_^

Umarım sana sert çıkışmamışımdır, sert çıktıysam sen kusura bakma