- En iyi cevaplar
- 0
Dım dım dım...Ehm ehm, lütfen :C
Hepsini yap demedi be Karahan :C
Nasılsın? Sanırım iyiyim bazı şeyler neden oluyor diye düşünüp duruyorum.
Amacın/Gayen Ne? Insanları mutlu etmek , tek isteğim.
Geçen gün ne yedin? Üvey annemle yaşadığım sorunlar var , geldiğimde evde yoktu bende çikolata buldum ekmeğe sürüp yedim.
Sülümanı seviyor musun?
Saygı duyduğun insan kim? @Schaffer79 , babam , amcam en yakın aklıma gelenler şu anda.
Civ V 'i kaç saat oynadın? Civilation (öyle bisi idi sanırım) bu oyun ise oynamayı dusunup oynamadım.
Hayatında hiç yaptın mı? Hata olarak düşünüyorum bunu . tabii ki hatasız kul olmaz.
Seni en çok üzen/pişman eden durum hangisi oldu? Sevgilimi çok sıktığım için beni terketmesi , insanlara çok değer verip onları mutlu edip onlar için endişelenip sonrasında ise bir çuval gibi kenara atılmak insanı üzüyor.
Hayat felsefen nedir? Sanırım yok , şöyle bir düşününce sürekli yaptığım bir şey var. Karşıdaki memnun olsun , mutlu olsun , eğlensin bana yeter.
Sevdiğin kızın fotoğrafını atsana? Forumdaki insanlar sevdiğim kıza baksın diyemi ? Alnından kardeşi öpse irkilirim ...
En sevdiğin şeyin fotoğrafını at? Hemen , bir bu
birde
Süperman mı yoksa Süpermen mi? Superman
Bu soruları kim soruyor ***? *** olan yer küfürse ayıp. Sen soruyorsun tabii ki.
3 Harfli ''C'' ile başlıyor namı diğer Metafizikal nedir? Cem ?
Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun? Radyo açıktı selena gomez same old love (eski sevgilimin en sevdiği şarkı)