Sende Gel Ve Türkiye İçin Savaş !!!

B3LA

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ee paraları bitince :D bide savaş ne zaman çavuş oldum şimdiden(iyimi bilmiyom ama :D)

Paraları bitince yine alırlar günlük isyan çıkartırlar bizde savaşırız :D önemli olan onların gelirlerinin bize geçmesi bir günlügüne bile olsa Turkiyenin bütçesi gelişir :D çavuş olmanda iyi günlük 10 q5 ekmek alma hakkın var mebden almak için bana ulaşabilirsin
Hatta ilkini yolluyorum :D

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
görev 15 de main page diyor dünyaya bas diyor basıyorum sonra en yenilere bas diyor oraya basıyorum olmuyor böle böle devam ediyor :D
Sorularım Var Bide

1-Ekipman nasıl alınıyor nerden yani
2-Parti ve Gazetlere level kaçta giriliyor
3-Silah nerden alıcam
4-tahıl demir fln ne işe yarıyor

Son düzenleme:

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
az para kazanıp bulgaristanda iç savaş çıkartalım onlar onla meşgulken onları kuşatalım??

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
görev 15 de main page diyor dünyaya bas diyor basıyorum sonra en yenilere bas diyor oraya basıyorum olmuyor böle böle devam ediyor :D
Sorularım Var Bide

1-Ekipman nasıl alınıyor nerden yani
2-Parti ve Gazetlere level kaçta giriliyor
3-Silah nerden alıcam
4-tahıl demir fln ne işe yarıyor
1. Ekipmanlar, savaştığın taraf kazanırsa verdiğin hasara göre gelir yada açık arttırmalardan alabilirsin.
2. Partilere 7.seviyede giriliyor diye biliyorum my places'e gelince orda yazar zaten.
3. Silahlar senin verdiğin hasarı arttırır şöyle anlatayım
Silahsız saldırırsan hasarın %50 azalır
Q1 silah ile saldırırsan hasarın %20 artar
Q2 silah ile saldırırsan hasarın %40 artar
Q3 silah ile saldırırsan hasarın %60 artar
Q4 silah ile saldırırsan hasarın %80 artar
Q5 silah ile saldırırsan hasarın %100 artar
Edit:Fabrika sahipleri product market'ten satar alabilirsin oradan.
4. Tahıl demir elmas yakıt odun vs hammaddedir fabrikalar onu kullanılabilecek itemlere dönüştürür mesela;
Yakıt ile bilet yapılır
Elmas ile hediye yapılır
Tahıl ile ekmek yapılır
Öyle gidiyor .3

B3LA

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Oyundaki ilk Milletvekili Adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Bunun için sunumumda Aşağıdaki Linkte;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oylarınızı Bekliyorum : ))))

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Vayy...
Çocukluktan Beri Hayalim Siyasetçi Olmaktı.Güzel Bişeye Benziyor.Reklam İçin Teşekkürler. :)
[DOUBLEPOST=1403406700,1403404581][/DOUBLEPOST]AMA ÇOK REKLAMINI YAPMAYIN BEBELER BASARSA KARIŞMAM[DOUBLEPOST=1403409086][/DOUBLEPOST]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kardeş yardım edermisin,Altın veya YTL'ye İhtiyacım Varda

Son düzenleme:

B3LA

Marangoz
En iyi cevaplar
0
görev 15 i nasıl yapıcam :D anltamadınız @B3LA

Kusura bakma görmemişim görev 15 i yazdığını tam hatırlayamadım görevi mainpage de en yenilerin oldugu yer gazete makalelerinin olduğu yer orada gazete oylamanı istiyor büyük ihtimal ile ve hatırladığım kadarıyla 5 tane gazete makalesi oylaman gerekiyor.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma görmemişim görev 15 i yazdığını tam hatırlayamadım görevi mainpage de en yenilerin oldugu yer gazete makalelerinin olduğu yer orada gazete oylamanı istiyor büyük ihtimal ile ve hatırladığım kadarıyla 5 tane gazete makalesi oylaman gerekiyor.
Oylamayı nasıl yapacağım ?
Oyunda gelişmek istiyorum baya sardı :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

B3LA

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oylamayı nasıl yapacağım ?
Oyunda gelişmek istiyorum baya sardı :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yazılan makaleye tıklayıp makalenin hemen üstündeki oyla butonuna basacaksın.

marmaraya saldırdı bulgurlar

Evet ama alamıyacaklar gececi tayfamız var :D[DOUBLEPOST=1403628251,1403471155][/DOUBLEPOST]Yardıma gelenler artmalı bence hadi beyler yardım bekliyoruz come on :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yazılan makaleye tıklayıp makalenin hemen üstündeki oyla butonuna basacaksın.

Evet ama alamıyacaklar gececi tayfamız var :D[DOUBLEPOST=1403628251,1403471155][/DOUBLEPOST]Yardıma gelenler artmalı bence hadi beyler yardım bekliyoruz come on :)

B3LA Gececiler Olsa Ne Yazar Aldılar İşte
SoGame92