Seneye liseye başlıyorum [Yardım]

Emreoz1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize Selam :D
Seneye liseye başlıyacağım hangi liseye gitsem karar veremiyorum puanlarım iyi derslerim 4-5 genel kültürüm çok iyi genel kültür ile ilgili alanlar varmı bilen alta yazsın lütfen Sözelim daha iyi matematiğim 4 türkçe fen inkilap 5

Son düzenleme:

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Puntoyu byültme kötü oluyor.
Derslerindeki notları tamamen söyle ona göre(sözel mi sayısal mı daha iyi falan gerekli)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hangi bölümü seçeceğin sana kalmış, eğer bilgisayara merakın varsa bilişim teknolojilerini seç, elektroniğe merakın varsa elektrik/elektronik bölümünü seç, tahta işleri metal işleri gemi yapımı vs vs uzayıp gidiyor, internette meslek lisesi bölümleri diye aratırsan bütün hepsi karşına çıkar.
Ha eğer anadolu lisesi fen lisesi gibi diyorsan, puanının yettiği en iyi yeri tercihine yaz, ilerde faydası dokunur.

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi bölümü seçeceğin sana kalmış, eğer bilgisayara merakın varsa bilişim teknolojilerini seç, elektroniğe merakın varsa elektrik/elektronik bölümünü seç, tahta işleri metal işleri gemi yapımı vs vs uzayıp gidiyor, internette meslek lisesi bölümleri diye aratırsan bütün hepsi karşına çıkar.
Ha eğer anadolu lisesi fen lisesi gibi diyorsan, puanının yettiği en iyi yeri tercihine yaz, ilerde faydası dokunur.
Bu yüzden notları gerekli dedim(puanın artık %60 öğretmen sınavları ya)

K

Klood07

Ziyaretçi
Ben Bilgisayar mühendisi olacam. Mesleği sevmekle alakası yok. Ayda en az 3000 TL Kazanıyosun ^^