Gökçemis
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Forumdaki çoğu kişi benim için çok değerli ama bunlar ayrı <3 @Schaffer79 @ParvulaPX @Toby Meep @Raiden_Hartnell![]()
Sende cok özelsin fotografın gibi
Forumdaki çoğu kişi benim için çok değerli ama bunlar ayrı <3 @Schaffer79 @ParvulaPX @Toby Meep @Raiden_Hartnell![]()
Ogretiler arttikca hayal gucunin de gelistigine inanirim. Cunku hayal gucu cogunlukla ogretilerin parcalari olurlar. 100 tane kitap okuyan birinden hikaye yazmasini istesen, hic kitap okumamis birinden daha iyi yazar. Cunku hayal gucunu besleyecek bir seyi yoktur. Ama 100 kitap okuyan, bu kitaplarin 100 unden de parca parca alip ozgun ve yepyeni bir hikaye yazar.Hayal gücünün kaynağı hangi yeti oluyor peki?
Liste yapsam sonuncu sırada olurdunSevdiğim çok kişi var sıraya koyarsam darılma olayı olur diye bulaşmıyorum![]()
Forumdaki herkes çünku insan olmadan bu forum bi işe yaramaz :-)
Bütün forum favorisiymiş* Forum favorisi kısaca*Favori kelimesinin neyini anlamadım ?
"s" harf değil mi* Kaç kere söyleyeceğüm* @Iskefiyeli18Forumdaki herkes çünku insan olmadan bu forum bi işe yaramaz :-)
Ne güzelDur hele bir şey deniyelim* .-.
Liste yapsam sonuncu sırada olurdun![]()
Yanlış anlama ama seni hiç hatırlamıyorum tanışıyormuyuz hiç
hayır, yinede mesajların yüzünden...Ne güzel
Yanlış anlama ama seni hiç hatırlamıyorum tanışıyormuyuz hiç![]()
Kuşkulu mesaj attı* İstemediğim yerden vurdu*Ne güzel
Yanlış anlama ama seni hiç hatırlamıyorum tanışıyormuyuz hiç![]()
Orantı kuralımforuma 20- alınmamalı bence cok saçmalıyorlar.
İnsanı sesimle tahrik edebilirim. Normal bi' şey.o zaman deli birisiylede aynı akla sahibiz ama kullanmak istemio öylemi ?![]()
Orantı kuralım
Minecraft = Çocukları
Çocuklar = -20
Bu orantı olduğu sürece bu kural değişmeyecek![]()