Alps
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Rabiki" tabii ki" olacak o.Rayandu Vs KadirBerk??*Rakibi??
Rabiki" tabii ki" olacak o.Rayandu Vs KadirBerk??*Rakibi??
Şimdi mantıklı oldu...Sanırım...Rabiki" tabii ki" olacak o.![]()
Biz agirdan geligoruz ya :/ ekran kartini soruyorum genelde dogukan agabeye. Sana da islemcileri.nhazir aklima gelmisken. İ5 4460 degerlendir plsRabiki" tabii ki" olacak o.![]()
On numara işlemci kardeşime 4460'lı sistem toplamayı düşünüyorum hatta.Biz agirdan geligoruz ya :/ ekran kartini soruyorum genelde dogukan agabeye. Sana da islemcileri.nhazir aklima gelmisken. İ5 4460 degerlendir pls![]()
Tamamdir burslarla i5 4460 ve gtx 960 planliyordum da :/On numara işlemci kardeşime 4460'lı sistem toplamayı düşünüyorum hatta.![]()
Depodaki P3 İle Topla OnaOn numara işlemci kardeşime 4460'lı sistem toplamayı düşünüyorum hatta.![]()
Eğer herkes yalan söylüyorsa herkes yalan söylüyor demekte yalan söylemek sayılmaz mı ?
O zaman senin sözün yalan olmuş olur.
Böylece yalan yalan olmuş olacaktır.
Ama bunuda yalanladığım için yalanlanacak ve bir döngü oluşacak.
Ama nasil ? Hep yalan soyluyor :/ tabii hastalarinin kurtulabilecegine inandigi icin :/ bir de kisisel cikarlari var tabii :/Bu teoriyi benimsediğime göre ona gelecek sorular için de bir cevabım olmalı değil mi? Döngü başlamadan bitiyor:
![]()
La bak benden nefret ettiğini düşünmeye başladım
Bu teoriyi benimsediğime göre ona gelecek sorular için de bir cevabım olmalı değil mi? Döngü başlamadan bitiyor:
![]()
Biri yalan mı dedi? Siz bir de Sam ve Dean'in arasında geçen yalanları görsenizAma nasil ? Hep yalan soyluyor :/ tabii hastalarinin kurtulabilecegine inandigi icin :/ bir de kisisel cikarlari var tabii :/
Ama nasil ? Hep yalan soyluyor :/ tabii hastalarinin kurtulabilecegine inandigi icin :/ bir de kisisel cikarlari var tabii :/
Peki bunu söylerken yalan söylüyor olamaz mısın ?Bu teoriyi benimsediğime göre ona gelecek sorular için de bir cevabım olmalı değil mi? Döngü başlamadan bitiyor:
![]()