Halilcinar51
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederiz.
Gunceliz
Gunceliz
TeşekkürlerBuildinizi geliştirebilirsiniz.Fakat diğer faction sunucularına göre daha iyi yerlere erişebileceğine ben inanıyorum @Halilcinar51
Kardeşim selçuğu posta etiketleyerek ne amacı güdüyorsun? sende ne varsa bizde de o var. Boş olay çıkarmaktan yana olmayın.@seco7241 bakarmısın bunlar ne edite bakarmısın sırf sizden özenmişler birçok şeyi Ramazanediti de sizden adam sizden gördüklerini kendi sunucusunda yapmış sonra adama iyi sunucu diyorlar sunucu görmemişsiniz mapleri bakarmısın
Degerli yorumun ve yardimlarin için ozellikle tesekkur ederiz.Öncelikle.
Halil sunucumdan bir kaç şeyi alıntı yapmana izin verdim. Fakat arkadaşın dediği gibi ramazan editini bile yapmışsın. Bunun sınırı yok yani. Artık kendi fikirlerini üreteceğini düşünerekten başarılar diliyorum. @Halilcinar51
Tesekkur ederiz, yorumun kisiliginin aynasi oldugunu dusunerek iyi gunler diliyorum.Babadan Ele Geçen İlk Para Hevesi İle Açılmış Hatta Açılmaya Çalışılıp Yarım Bırakılmış Rezil Bir Server !!! 10/0
Çok teşekkür ederiz.Gayet başarılı bir sunucu tebrikler.
Sadece Kayıtlı Oyuncular Diyor Site nerde Veya Nasıl Kayıt OlcazGüncel UPP
Merhabalar, kayıt sistemimiz şu an tekrardan aktiftir. Oyun içi kayıt olabilirsiniz.Sadece Kayıtlı Oyuncular Diyor Site nerde Veya Nasıl Kayıt Olcaz![]()