sensesurvival.nitrado.net ➤ 1.8.x - 1.15.x ➤ 05.03.2020 SIFIRDAN AÇILDI!➤Sanal Market ➤Kasalar ➤İnek Ekonomisi ➤İhale➤Kredi Ve Level Sistemi➤+10Online

meli709

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
sensesurvival.nitrado.net
Oyun Sürümü
1.8.X-1.15.2
Sunucu Slotu
50
Sunucu Türü
Survival

162170

➤IP Adresi: sensesurvival.nitrado.net
➤Sürüm: 1.8.x-1.15.x

Makine Özellikleri:

➤RAM: 3 GB
➤ Provider: Nitrado
➤ Sunucu Lokasyonu: Londra
➤ Sunucu Slotu: 50
➤ Sunucu Avg TPS: 20
➤ Tür: Survival

7 Senelik Factions sunucumuz SenseCraft'ı büyüterek SenseSurvival'ı "Eskilerden kim kaldı?" sloganıyla açarak hepimizin aradığı o eski Minecraft keyfini +20 yönetici kadromuzla sizinle birlikte yaşamak isteyen bir grup arkadaşız!
Bizim 7 senedir önceliğimiz oyuncularımızın keyfi olmuştur. Yeri gelip sunucumuzda sıfırdan biz oynadık yeri geldi oyuncularımızla birlikte odun kastık, oyuncularımızdan tek beklentimiz güzel vakit geçirmeleri kısacası
maddiyat olarak sıkıntımız yok :) sunucularımızı da 7 senedir Nitrado'dan açıyoruz biliyoruz bu işi!
sadece gel eğlenelim yeter!

Sunucumuzdan fotoğraflar:

Spawn:

Orman:

Kasalar:

Takasçı Köylülerimiz:

Arenamız:

••Son olarak sizlere konumuza göz gezdirdiğiniz için teşekkür ederiz. Görüşlerinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın!
162171
Adresimiz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(/discord yazıp doğrulama yaparak süper hediyeler kazanabilirsiniz!)
Serverimizin olumlu olumsuz yanlarını yazmanız bizim için çok önemli!
SenseSurvival.nitrado.net

Ekli dosyalar

• 1588556720204.png
    1588556720204.png
    103.7 KB · Görüntüleme: 156

Halilcinar51

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Survival sana emanet :) elinden gelenin en iyisiyle kalitemize yakisir bir sekilde yonetecegine inaniyorum! Factions'u gecmen dilegiyle :)

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Konu tasarımı yaptırırsanız daha iyi olur bence. Sunucuya geleceğim bugün. Ondan sonra ana yorumlarımı yapacağım.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ben servere girdim. Serverin bazı bahsetmek istediğim sorunları var. İçinde giren oyuncu sayısı çok az. O yüzden beni pek sarmadı, ki ben bu oyun türünü pek seven biri değilim. Sunucunun daha da renklendirilmesi gerekli, sistemler vs. gelmeli. Bir de dediğim gibi oyuncu sayısı fazlalaştırılmalı. Konu tasarımı da oyuncuların gözünde sunucuyu daha da güzel göstereceği için şart olan bir şey. Benim görüşlerim bunlar, onun dışında server güzel ama benim sevdiğim oyun türü bu değil, minigames vs..

Halilcinar51

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumun icin tesekkurler, kitlenin oturma sureci her sunucu icin sikintili bir surec oluyor. Bir sure sonra geri gelirseniz ne demek istedigimi anlarsiniz :) tesekkurler hocam

NorvanTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz hayırlı olsun. İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim...

meli709

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu Arada Lütfen Kusura Bakmayın Konu Tasarımı yok amatörüz o konuda , Ama Sunucu emin olun ki daha güzel :)