BioSlash
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
- Alınacak Yetkililer
-
- Moderator
- Sunucu IP Adresi
- sepriecraft.batihost.net
Selamlar öncelikle yetkililere seslenerek başlamak istiyorum ben konuyu oluşturacak yer bulamadım , eğer yanlış yere açtıysam özürlerimi dilerim ...
Internet Sayfamız :
Pekala şimdi gelelim ana konumuza
Bir skyblock sunucusu kurmayı planlıyoruz ve ekonomik desteği ile sunucunun kapanmamasını garanti edebilirim. Malesef ki çalışma ve çevirmen gurubum yüzünden pek zaman ayıramıyorum bu sebep ile pluginer arıyorum
Bu pluginer ...
Minecraft Sunucusu Hakkında ...
İstediğimiz plugini kullanması ve bu pluginle uyumlu çalışmasını sağlayacak
Sunucunun hatalarını ve buglarını temizleyecek ve benimle birlikte minecraft kadrosunda çalışacak
Sunucunun hazır olduğunda ödemesi yapılacak ve her yeni eklenti veya pluginlerde extra ücret verilecektir
Sunucu hazır olduktan sonra yetkisi olmayacak ama olası sorunlarda yetkisi hızlı bir şekilde verilecektir
Bu kişi plugin hırsızlığını yaparsa yasal soruşturma yapılacağını bilmesi
Kendi ekibi ile çalışabilme izni olması ama bu ekibin parasının kendisi vereceğini bilmesi (Örnek olarak 25tl anlaşıldı ise anlaşılan kişiye para verilir ekibine değil)
Discord Tarafında ...
Sunucumuz da bizim hazırladığımız logoyu kullanması [Zorunlu Değildir , Yapılırsa mutluluk duyarız]
Discord botumuzu kullanıcak (Örnek olarak yaptıklarını duyuru olarak geçicek)
Discord botumuzda açılmış olan plugin taraflı soruları cevaplayacak
Belirli saati yoktur ama 2 saat aralıklarla durması yeterlidir
Ücret özelden yada discordan tartışılabilir
Internet Sayfamız :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Pekala şimdi gelelim ana konumuza
Bir skyblock sunucusu kurmayı planlıyoruz ve ekonomik desteği ile sunucunun kapanmamasını garanti edebilirim. Malesef ki çalışma ve çevirmen gurubum yüzünden pek zaman ayıramıyorum bu sebep ile pluginer arıyorum
Bu pluginer ...
Minecraft Sunucusu Hakkında ...
İstediğimiz plugini kullanması ve bu pluginle uyumlu çalışmasını sağlayacak
Sunucunun hatalarını ve buglarını temizleyecek ve benimle birlikte minecraft kadrosunda çalışacak
Sunucunun hazır olduğunda ödemesi yapılacak ve her yeni eklenti veya pluginlerde extra ücret verilecektir
Sunucu hazır olduktan sonra yetkisi olmayacak ama olası sorunlarda yetkisi hızlı bir şekilde verilecektir
Bu kişi plugin hırsızlığını yaparsa yasal soruşturma yapılacağını bilmesi
Kendi ekibi ile çalışabilme izni olması ama bu ekibin parasının kendisi vereceğini bilmesi (Örnek olarak 25tl anlaşıldı ise anlaşılan kişiye para verilir ekibine değil)
Discord Tarafında ...
Sunucumuz da bizim hazırladığımız logoyu kullanması [Zorunlu Değildir , Yapılırsa mutluluk duyarız]
Discord botumuzu kullanıcak (Örnek olarak yaptıklarını duyuru olarak geçicek)
Discord botumuzda açılmış olan plugin taraflı soruları cevaplayacak
Belirli saati yoktur ama 2 saat aralıklarla durması yeterlidir
Ücret özelden yada discordan tartışılabilir
Son düzenleme: