[Sergi] Hoş "Animasyon Resimleri" Sergisi. Herkese Açık! Animasyon Resimleriniz Yayınlansın! [Sabit]

Resimler Güzel Mi?

• Kullanılan toplam oy
    17

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. Artık Resmini Yorumundan Silebilirsin... Eklendi.

Bir İsmi Var Mı? İsim Belirleyebilirsin...[DOUBLEPOST=1390652983,1390599725][/DOUBLEPOST]Resimleriniz bekliyorum...[DOUBLEPOST=1390664439][/DOUBLEPOST]Hala Güncel :/
Bu Kadar Fakir Bir Konu Olamaz... :D

Cinema 4D Olması zorunlu mu ?

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paint kullanacak kadar düşmedim :) Katılıyorum :)

Katılıyorum :)
Gerçekten üzgünüm, fakat bu resim, çok bilinen bir resim. Başta Dediğim Gibi, "Alıntı Olmamalı"
Ve Pek İç Açıcı Değil.. :/ Ama Kendi Yaptığın Resmin Varsa Koyabilirsin..[DOUBLEPOST=1390670457,1390670416][/DOUBLEPOST]Resmini Yorumdan Kaldirabilirsin..

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten üzgünüm, fakat bu resim, çok bilinen bir resim. Başta Dediğim Gibi, "Alıntı Olmamalı"
Ve Pek İç Açıcı Değil.. :/ Ama Kendi Yaptığın Resmin Varsa Koyabilirsin..[DOUBLEPOST=1390670457,1390670416][/DOUBLEPOST]Resmini Yorumdan Kaldirabilirsin..

Resim alıntı kardeşim,efekt değil neyse hadi görüsürüz :) Anladığınız tasarım sadece Cinema 4D ibaret sanırım.Ayrıca , konuma bir göz atmanızı tavsiye ederim : https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-wallpaper-İstekler-İmza.165553/

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 alinti bi videoda gormustum. Eğer yanlisim varsa yapan kisiden ozur dilerim.

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Venüs'ten Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
4 alinti bi videoda gormustum. Eğer yanlisim varsa yapan kisiden ozur dilerim.

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Venüs'ten Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
Bazı Kişiler, Başkaları İçin Resim Hazırlayabiliyor. Kanal İçin Mesela. Bu Da Onlardan Birisidir Sanırım..

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bi youtubeye bakiyim o videoyu bulayim ama emin deilim herobrine nin ayni sahnesiydi

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yinede videoyu bulunca ismini veririm linkini veremem cunku telefondaki uygulamadan girince link vermiyor cimri :(