[Seri]En Güzel Minecraft Sunucusu Türü

Hangisi En Güzel Sunucu Türü?

• Kullanılan toplam oy
    11

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not Oylama Ücretsizdir.Oylama Dısı Olanları Yazmayınız.
-Survival (Hayatta Kalma)
-Creative (Yaratıcı)
-Factions
-Skyblock
-HardSkyblock
-HardFactions (Lapissiz)
-SurvivalGames/HungerGames/Minigames
-Gta

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
- minigames
- mod'lu
- hiç yok ama pvp sistemi scriptlerle geliştirilmiş bi server

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle hard skyblock vede spawnerlar ne kadar pahallı olduğu önemli değil sırf vipler almamalı oyun parası ilede alınabilmeli skyblockların tutmasının bir sebebide budur vipler spawner alır yapı yapmaya üretmeye spawnerlar ile devam ederler normal oyuncu bir yerden sonra duraksar ve oyunu bırakır viplerde sıkılınca oyun otomatikman boşa düşer 2 ayda server kapanır 5 para kazanamadan zararla

Mmorrpg Sunucu Türü ilk defa Duyuyorum? o Oyun Degilmyidi :D
Massive Multiplayer online role playing game di sanırsam yanlız mc de o zor yapan sunucu varda yabancı oda bir yere kadar gerisi mc :)

S

Switcher

Ziyaretçi
Blazerd MMORPG yakında açılacak sistemler hazır bir kaç şey ve para kaldı.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumda Factions > Skyblock a Birsürü Sunucu Denedim Hub Yaptım ondada çok Oyuncu Elde Ettim Fakat Bence Skyblock

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle türkiyede skyblock hastası çok fakat düzgün sunucu yok gerçekleri konuşalım olaya para ile yaklaşıcaklar bunda bir yanlış görmüyorum ama para seni öne götürmeli sadece sende olmayan şeyler katarsa vip olmayanlar için sunucu işe yaramaz olur. gidin 1 m yapın spawnerı vipe satın 5tl ye istersen 2m yap alınabildiği sürece viplikte verinlenler para önemli değil oyuncuya hedef verirsin hedefi olan sunucuyu oynar bukadar basit.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki GTA.

NOT: CJ'ye tek atmışdım.O yüzden CJ ban attı serverde /:

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrımcılık Olmayan,Para İçin Açılmayan,Küfür Olmayan,Hile Olmayan,abi Olmayan,Hırsız Olmayan,LAPİS OLMAYAN Her Sunucu Güzeldir Tabi Türkiye'de Bunların hepsi var :D