Servar'a Siteden Kayıt Olma

Emrah_GT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bizim hub serverimiz var ve siteside var fazla oyuncu cekmeye baslaninca siteden kayit olma yapmak istiyoruz ama nasil siteden kayit olma ekleyebiliriz bilen varsa lutfen yardimci olabilirmi

Konuyu yanlis yere acmis olabilirim cunku tapatalk olarak actim konuyu

Sony Xperia Z2 cihazımdan gönderildi

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Yapmadım Ama Bi Bak
Demomuz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dosyamız :

Gerekli olan şeyler:

• MYSQL sunucusu : db4free.net'den ücretsiz alabilirsiniz
  • AuthMe kurulu MC sunucusu
  • Hosting : hostinger.web.tr'den ücretsiz alabilirsiniz.
Kısaca anlatmak gerekirse authme'de config.yml de

• mySQLUsername: mysql kullanıcı adı
  • mySQLDatabase: mysql database
  • mySQLPassword: mysql şifre
  • mySQLHost: mysql host
  • kickNonRegistered: true yapalım
  • passwordHash: MD5 yapalım
Bu şekilde ayarları yapıp sunucuyu baslatalım.
MYSQL db sinde authme diye tablo olusacaktır bundan sonra hostingimize yukarıda verdigim dosyayı rardan cıkarıp atalım.
Config.php'yi not defteri ile açıp

• $kull = "MYSQL KULLANICI ADI"; //
  • $pass = "MYSQL SIFRE"; //
  • $db = "MYSQL DB"; //
  • $host = "MYSQL HOST"; //
Şeklinde doldurup kaydedelim. Bundan sonra işlemlerimiz tamamdır. kurdugunuz hostingin domaininden giriş yapabilirsiniz. takıldıgınız yer veya sorununuz olursa konu altına yorum atsınlar hem dıger arkadaslar bılgılensın hemde daha cabuk cevap alabilirsiniz. skype'de yogun oluyorum genelde
yardımım olduysa LİKE -------->

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Yapmadım Ama Bi Bak
Demomuz :

Dosyamız :

Gerekli olan şeyler:

• MYSQL sunucusu : db4free.net'den ücretsiz alabilirsiniz
    • AuthMe kurulu MC sunucusu
    • Hosting : hostinger.web.tr'den ücretsiz alabilirsiniz.
Kısaca anlatmak gerekirse authme'de config.yml de

• mySQLUsername: mysql kullanıcı adı
    • mySQLDatabase: mysql database
    • mySQLPassword: mysql şifre
    • mySQLHost: mysql host
    • kickNonRegistered: true yapalım
    • passwordHash: MD5 yapalım
Bu şekilde ayarları yapıp sunucuyu baslatalım.
MYSQL db sinde authme diye tablo olusacaktır bundan sonra hostingimize yukarıda verdigim dosyayı rardan cıkarıp atalım.
Config.php'yi not defteri ile açıp

• $kull = "MYSQL KULLANICI ADI"; //
    • $pass = "MYSQL SIFRE"; //
    • $db = "MYSQL DB"; //
    • $host = "MYSQL HOST"; //
Şeklinde doldurup kaydedelim. Bundan sonra işlemlerimiz tamamdır. kurdugunuz hostingin domaininden giriş yapabilirsiniz. takıldıgınız yer veya sorununuz olursa konu altına yorum atsınlar hem dıger arkadaslar bılgılensın hemde daha cabuk cevap alabilirsiniz. skype'de yogun oluyorum genelde
yardımım olduysa LİKE -------->
şu Sciprite Siteden Vip alma Ve esya alma ekleyebilsem
ekledim ancak Sitye yeni Sekme kurdum buycrafta yönlendirdim Güzel olmadı :(

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buycrafta Niye Yönlendiriyorsun ki Bir Mobil Ödeme Sistemiyle Anlaş[DOUBLEPOST=1408489664,1408489633][/DOUBLEPOST]Paymentwall var mesela yaşın kaçtı

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
18 yaşındaysan mikro ödeme var en güzeli[DOUBLEPOST=1408489747,1408489698][/DOUBLEPOST]
yok öyle deyil
Site'den Direk Tıklayınca item envanterine gelecek Sitede kredi olacak Bu tema nerede satılıyo biliyomusun
16
O Script İle Olucak İşler ama direk tıklayınca rütbeyi vermesini biliyorumda eşyaları bilmiyorum autorankla olabilir

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O işte uzmanlık burda anlatmayla olmaz[DOUBLEPOST=1408490951,1408490915][/DOUBLEPOST]çok uğraş lazım ona kimse uğraşmaz[DOUBLEPOST=1408514573][/DOUBLEPOST]
Direk nasıl Rütbeyi verecek Biraz açarmısın konuyu
Benim Dediğimi Paralı Adamlar Yapar Bedava Yapacak BİRİNİ Tanımıyorum Çünkü herkes İstiyor Ve Bu Kondu En fazla Bu Kadar Yardımcı Olabilirim.Bence Mobil Ödeme Sistemiyle Anlaş Onlar Alsın aldıktan sonra sana numaralarını versinler sen almışmı almamışmı diye bak sonra ver zaten para veren adam işi hal olmadan servverden çıkmaz illa mesaj atar
Yararım Dokunduysa Beğen

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Siteden VIP Alımı Kredi ile veya Doğrudan para ile yapılabilir. Çoğu zaman kredi ile alım yapılır. Kredi Alımı ise yukarıda söyledindiği gibi bir ödeme sistemi ile anlaşılara yapılır örneğin PaymentWall. VIP'nin Kredi ile alınması kolay bir işlem yetkinin verilmesi içinse iki yol vardır ya PEX ve MYSQL eşleşmesi kullanılır ya da WebSend ile oyun içi komutlarıyla. Bunu Araştırırsanız bir şeyler bulabilirisniz.

yok öyle deyil
Site'den Direk Tıklayınca item envanterine gelecek Sitede kredi olacak Bu tema nerede satılıyo biliyomusun
16
Siteden Alınan bir eşyanın doğrudan envatere gitmesi mümkün değil olsa da güvenli olmaz (Envanter Doluysa). Bunun İçin redeem-mysql kullanılabilir. Siteden alınan item mysql'e yazılır ve oyun içinden /redeem komutu ile oyuncu eline alır.