Server 1.7 den 1.8 yapma

Okarina1991

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba;
Benim spigot serverim var geliştirdim 1.7 ama şimdi çok 1.7 kullanılmıyor bu serveri 1.8 nasıl yapabilirim dosyaları bozmadan bide server local

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dosyaları bozmadan değilde sadece çalışmayan pluginlerin versiyonunu 1.8 indirip kurucan misal büyük ihtimalle essentials çalışmayacak, config dosyasıyla bir şey yapamana gerek yok allta linki veriyorum benim kullandığım 1.8.x spigotu ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Nitrado kullanıyorsanız direk websitesinden sunucu sürümünü değiştirebilirsiniz. Eğer başka host kullanıyorsanız veya sunucu kişisel bilgisayarda kuruluysa, Getspigot gibi bir siteden bahsi geçen jar dosyasını indirip Craftbukkit'i değiştirebilirsiniz. Dikkatli olup, önceden yedekleme işlemlerinizi yapınız, eklentileriniz 1.7 olduğundan 1.8'de iş görmeyebilir.

Okarina1991

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dosyaları bozmadan değilde sadece çalışmayan pluginlerin versiyonunu 1.8 indirip kurucan misal büyük ihtimalle essentials çalışmayacak, config dosyasıyla bir şey yapamana gerek yok allta linki veriyorum benim kullandığım 1.8.x spigotu ;
Nitrado kullanıyorsanız direk websitesinden sunucu sürümünü değiştirebilirsiniz. Eğer başka host kullanıyorsanız veya sunucu kişisel bilgisayarda kuruluysa, Getspigot gibi bir siteden bahsi geçen jar dosyasını indirip Craftbukkit'i değiştirebilirsiniz. Dikkatli olup, önceden yedekleme işlemlerinizi yapınız, eklentileriniz 1.7 olduğundan 1.8'de iş görmeyebilir.
yardımlarınız için teşekürler...
AdexTR server localhost
Kronik2143 senin sayende yaptım sorun çıkmadı

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu hala bilmeyen varmı -,- Çoğu yerde bunu bulabilirsin. Keşke buraya konu açmadan önce biraz araştırsan.

Frienderman

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Helal işe yarar :alkış:

Ben kızıltaş mı obsidyen madencisimiydim neydim ne zamandır girmiyorum grup değişmiş be.