(Server acacagım fakat bi yardımınıza ihtiyacım var )

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar uzun zamandır server acma planındayım. aklımd acok güzel fikirler var ve yarısından cogunu gerceklestirdim. aklıma yeni bi fikir geldi. türkiyede parkur sunucusu yok daha dogrusu benim bildigim güzel bi sunucu yok . benim aklımda cok güzel fikirler geldi . acaba parkur hub şeklinde bir şey mi acsam ? değişik pluginlerle değişik sistemlerle ne dersiniz ?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece parkur'da youtuber'ların sunucu tanıtımı yaptığı sunucuya dönersin, ilk hafta full sonraki haftalar 5-10 kişi

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaparsan bence dediğim gibi çok fazla giren olur, ve modası bi anda düşer

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yaparsan bence dediğim gibi çok fazla giren olur, ve modası bi anda düşer
Aklımda bir kaç fikir var aslında. Ben bu işin parasında degilim. Okul harçlıklarımla vs vs cıkartırım parasını . benim amacım şöyle kaliteli güzel bi sunucu acıp küçük yaştaki arkadaslara küfürsüz güzel bi ortam olusturmak.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklımda bir kaç fikir var aslında. Ben bu işin parasında degilim. Okul harçlıklarımla vs vs cıkartırım parasını . benim amacım şöyle kaliteli güzel bi sunucu acıp küçük yaştaki arkadaslara küfürsüz güzel bi ortam olusturmak.
parkur sunucusunda pek arkadaşlık olmaz bence, herkes zıplamasına bakar, yanlız parkur'lara boss ekleyip yada ok atar gibi parkur'u zorlaştıracak bi sunucu yaparsan bende gelirim, böyle bi sunucu vardı ancak kapanmış :(

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
parkur sunucusunda pek arkadaşlık olmaz bence, herkes zıplamasına bakar, yanlız parkur'lara boss ekleyip yada ok atar gibi parkur'u zorlaştıracak bi sunucu yaparsan bende gelirim, böyle bi sunucu vardı ancak kapanmış :(
2 blok koyup zıplatcak degilim :) Hub şeklinde olacak. minigamesleri zorluk derecelikleri odulleri tam anlamıyla farklı bi sunucu

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ödül derken paralı ödüller verirsen olur bence sen hangi ödüllerden bahsediyordun

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ödül derken paralı ödüller verirsen olur bence sen hangi ödüllerden bahsediyordun
Mesela Oyun içinde gem sistemi hazırlarız. belli oyunlarla bi gem kazanıp onu markette olan üstü şeyler alabilirler. Vip olur efektler olur tilsimler olur . özel günlerde de cekilişler olur mesela ?

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela Oyun içinde gem sistemi hazırlarız. belli oyunlarla bi gem kazanıp onu markette olan üstü şeyler alabilirler. Vip olur efektler olur tilsimler olur . özel günlerde de cekilişler olur mesela ?
Ben steam gift codeler felan kastetmiştim eğer bu şekilde yaparsan tek parkur tutmaz bence örneğin başka oyunlarda olsa parkuru bitirenler o oyunlarada girme hakkı fln kazansa belki öyle olabilir

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben steam gift codeler felan kastetmiştim eğer bu şekilde yaparsan tek parkur tutmaz bence örneğin başka oyunlarda olsa parkuru bitirenler o oyunlarada girme hakkı fln kazansa belki öyle olabilir
Değerlendirecegim bu görüşünüzü . Sağolun[DOUBLEPOST=1438771265,1438770922][/DOUBLEPOST]aslında bir gta sunucusu da olabilir . minecraft gta ?