Server Açacağım Yardım?

Ne Açmalıyım

• Kullanılan toplam oy
    12

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben server açacağım ama ne serveri açmam gerektiği konusunda karasızım elimde hazır hardcore faction server var ama ben parada kazanıp serverin kendi giderini geliri ile karşılamasını istiyorum ne serveri açmalıyım

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lapisli açarsan hardcore oranla daha fazla gelir.KitPVP açacaksan iyi bi map ve güzel pluginlerin olması gerek.Ama KitPVP de "kral ol herkezi öldür sıkıl çık sv den" gibi bi muhabbet olabilir.Hardcore açarsan daha seviyeli insanlar gelir.Çünkü herkes oynamaz hardcore yi.Sıkılıp çıkanlar olur.Bana kalırsa lapisli aç,serverin gelirlerini karşılamak adına,daha kazançlı çıkarsın.

S

Switcher

Ziyaretçi
Aynen öyle lapisli aç gelirini karşılamak istiyosan , ayrıca düşük seviyeli bir kitle ile oynamaya dayanabiliyosan :)

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lapisli açarsan hardcore oranla daha fazla gelir.KitPVP açacaksan iyi bi map ve güzel pluginlerin olması gerek.Ama KitPVP de "kral ol herkezi öldür sıkıl çık sv den" gibi bi muhabbet olabilir.Hardcore açarsan daha seviyeli insanlar gelir.Çünkü herkes oynamaz hardcore yi.Sıkılıp çıkanlar olur.Bana kalırsa lapisli aç,serverin gelirlerini karşılamak adına,daha kazançlı çıkarsın.
lapislide ne kadar kazanırım hardcorede tahmini ?

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açma işte piyasada bin tane fekşın var bir sürü kit pvp var yapamıcaksan doğru düzgün bir şey niye kendini tatmin etmek için server açasın
adam açmak istiyorsa açar neden bu kadar açmaması için zorluyorsun ki ve yapamayacağını nereden biliyorsun belki başarılı olur :)

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
lapislide ne kadar kazanırım hardcorede tahmini ?
Misal lapisli faction açtın.Oyuncuların eğlenebileceği yada uğraşabilecekleri pluginler yükle.Böylelikle sıkılmazlar ve sunucuya giren bidaha çıkmaz.Gelir kısmına gelelim.VIP olanlara abartısız şeyler vermemek kaydıyla perm ver.Mesela sunucuya evcil hayvan plugini ekle.Oyuncular koyun,inek fln alırken vıplar ender dragon,witherboss,evcil hayvanlara binmek gibi şeyler ekle.VIP ın yanında edit item sat.Bunlar serveri idare eder.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa lapissiz faction ama, o seçeneklerde lapisli factionu görünce ; Sen lapisli aç demeye karar verdim.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya ne factionu herkes faction açıyor kendi tarzını yarat.Hub aç eğer paran varsa içine oyunlar koy.Faction'da eklersen iyi olur.Tutar server.

R

Reloven

Ziyaretçi
Para Kazanmak Amacıyla Açıyorsan Açma. Para Konusu 999999. Planda Olmalıdır (Kâr İçin Konusuyorum Server Kirası Degil)