Server açacam ama

Hakan_arc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SELAM ARKADAŞLAR SERVER AÇMAYI DÜŞÜNÜYOM AMA AKLIMA TAKILAN BAZI SORULAR VAR ŞİMDİ BEN HUB SUNUCU AÇMAYI DÜŞÜNÜYOM BUNUN İÇİNDE EGWARS BEDWARS SKYBLOK GİBİ MAPLAR OLACAK PEKİ BU MAPLAR TEK BİR SUNUCU İÇNDEMİ OLMALI YOKSA 1 DEN FAZLA SUNUCUYA MI İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. :hmm: :ha:

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle Düşün...

1 Sunucun Var BungeeCord' Yüklü
5 Tane Sunucu Daha Açıyorsun Ve Şöyle Düşünüyorsun : Acaba Bunları Nasıl Birbirine Bağlarım ? - Oyuncular Bu Server'a Nasıl Gider ?? (Gibisinden)
1.Sunucunun Adını Hub Veya HubLobi - HubSpawn - <kendi istediğin ad> Yapabilirsin.Ben Hub Deyeceğim
Oyuncular Hub' Sunucusuna Gidecek Diğer Açtığın Sunucular İse Ara Sunucu Olacak.
Hub'a BungeeCord'u Yüklüyorsun.(Yakında Bende Çekebilirim)(Yt.com/Animasyon Kardeşler (Reklam Değil Ama Takip Ederse Çekmeye Başlayacağım)
Sonra BungeeCord'un Mu Pek Anlamam Ama İçine Ara Sunucular Var Ya (5 Tane Sunucu) Onların İp'sini Tekrer Teker Yazıyorsun.
Fakat Ara Sunucular BungeeCord'a İzin Vermeli...
İzini Verdikten Sonra Ara Sunuculara İstediğini Yüklüyorsun Mesela 1.Sunucuya
EggWars Yükleyeceksin. Bunun İçin De
Plugin Paketi Ve Map'lara İhtiyacın Olacak
Bir Plugin Daha Vardı Adını Unuttum Ama /mvtp <mapadı> 'yazınca onun klasöründe bulunan maplara ışınlıyordu oraya gidip eggwars' spawnlarına setspawn çekebilirsin...
Bunun Gibi 2. - 3. - 4. - 5. Sunuculara Da Aynısını Yaparsan Tamamen Hub Olur...

Ben Bunları Bilirim.Sunucu Adresini Atar İsen Birlikte Çalışırız Sana Çok Yardımım Dokunur...

Skype Ekle : Emre Döğer - Boşluk TV

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O dediğin şeyler birden fazla sunucudan oluşuyor ve sadece harita (map) değil. EggWars gibi oyunların eklentisi var. Eğer eklentilerden anlamıyorsan açmanı tavsiye etmiyorum.

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni Ekledi Sanırım Mesaj Atarsa İyi Olur Anlaşır Plugin Paketi İçin Test Yaparız Birlikte.

Hakan_arc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ÖNCELİKLE
DeadPool3544 SENİN dedigin BungeeCord biliyorum benim sormak istedigim bunları 1 serverda olması imkamsız heralde cevapbımı aldım teşekkürler ve ayrıca puligin felan onların hepsini biliyorum iyi formlar