Server Açamıyorum :(

ozgurl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dostum reklam yapmayayim ama azelzanın videosu var ben öle açtim sw yi

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunun çözümü gayet basit, yalnız öncelikle max build height'i 256 yap sonrada ip kısmına hamachi ipv4 adresini yaz ve sw'ne girerken hamachin acık olsun bunu unutma.
Tamam bunların hepsini yaptığın zaman, muhtemelen geriye kalan tek sorun run'ın olucak simdi bana sadece sunları söyle
isletim sistemin ne, bilgisayarın kac bit, ve C'nde program files dosyanın yanında (x86) yazıyormu ?

TimeCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunun çözümü gayet basit, yalnız öncelikle max build height'i 256 yap sonrada ip kısmına hamachi ipv4 adresini yaz ve sw'ne girerken hamachin acık olsun bunu unutma.
Tamam bunların hepsini yaptığın zaman, muhtemelen geriye kalan tek sorun run'ın olucak simdi bana sadece sunları söyle
isletim sistemin ne, bilgisayarın kac bit, ve C'nde program files dosyanın yanında (x86) yazıyormu ?
arkadasin dedigi olmazsa bu videoyu sonuna kadar izle

denizkizi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

max buildi hallettim,hamachi ıpv4'ümü yazdım,hamachi açık.windows 7, bit olayını anlayamadım.ve evet program filesin yanında (x86) yazıyor.

denizkizi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir de arkadaşlar.hamachili sw'lerde hamachi ağı ismi söylüyorlar. ben hamachi ağı açmıyorum.sorun ondan mı kaynaklanıyor :/

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam işte bunu indir sonra sw klasörünün içine at ve sw'ni buna basarak çalıştır.
Önemli not: sakın indirdiğin craft bukkit dosyasının adını "craftbukkit" yapmayı unutma sakın.
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
iste bunu indir :)

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genemi olmadı yha :D
onu indirip sw ni onla çalıştırdın dimi
craft bukkitinin adını da craftbukkit yaptıysan
:D valla bende bu isi anlamadım eğer sende skype varsa belki ordan yaparız ben bu isi kafaya taktim :D

SonLahmacun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
online modu her zaman kapalı yapmak çok kolay
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE olacak

-o online mod demek

denizkizi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bkn o olayi da yptm. ama craftbukkit deil Craftbukkit yazsa yani "c" büyük olsa frk edermi