Server açanların Dikkatine ! [ ChestShop Çözümü ]

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm, Server açanlar. Buraya dikkat !
- ChestShop Bugu Nedir ? / Nasıl Düzeltilir ?
Bu bugu yaklaşık 2 sene önce öğrenmiştim. Rastgele farkettim yani bugu. Kullanıyordum da, Çok rahattı, Her Serverda yapılıyordu. Bikaç kişi bug hakkında video vs. Çekmişler. Şimdi bu bugu herkes yaptığı için tadı kalmadı. Bende bi faydam dokunsun diye bilmeyenlere söylüyorum.
- ChestShop Bugu Nedir ? Nasıl Yapılır ?
Öncelikle Marketinizin ismi ne ise bakıyorlar. Bknz : Market
ve Nick kısmına Market yazıp giriyorlar. Bu şekilde kendi serverınızda deneyin, Eğer " Oh, You Don't ChestShop bug " benzeri bir yazı geldiyse şanslısınız. Sizin serverınızda bug kapalı. Eğer servera girilebiliyorsa bug yapılabilir demektir.
- ChestShop Bugu Nasıl Düzeltilir ?
Bunu düzeltmenin üç Şekli var. ( Ben ikisini biliyorum )
1 ) Authme ile Register
Serverınızda mutlaka authme plugini vardır. Serverınıza girip şu komutu yazın : " /authme register Marketİsmi DeğişikBirŞifre ".
2 ) Combat Ban Plugini ile banlamak
Eğer siz o Market adlı Hesabı banlarsanız o oyuncu isminden bir harf küçülterek veya büyülterek ban yemeden oyuna giriş yapabilir. Bunun için combatbanplugin adlı plugini yükleyin. Sonra banlayın. Giriş yapmayı deneyin, Banlanma tarihi / Banlayan kişi falan yazıyorsa. Bug çözülmüştür.
- Faydam dokunduysa ne mutlu bana

Son düzenleme:

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim nasıl anlamassın adam Market İsmi İle Giriyor mesela girdi diyelim oyuncular market kurabiliyorya adamın ismi Market hemen işlemi yapıyo

sandıgı koyuyo tabelaya Market 64 B10 264

bunu yazdıkdan sonra sandıgı kırıyor sanki adminler yapmış gibi böyle market yapıyor sınırsız item ve para bugu yapıyor anladınmı :D

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
Anladı :D[DOUBLEPOST=1437476142,1437476121][/DOUBLEPOST]* Sandıksız da oluyo

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm ya çözümünü buldum Serverim 2 de bir Durduruldu diyoduda :D konu bile açtım dedim zaten çözümünü bulayım herkezle paylaşcam sıkıntıyı çekmesinler die :D