Erdem_TR_75
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Bedavaya ücretsiz server açabileceeğim (kendi bilgisayarım dan açmak dışıda) bir yol varmı server mapı hazır durumda
kaç kişilik olur ve lag olurmu?Aternos,server.pro,freegamehosting vs. var, lakin bu tür serverlere şartlı beleş diyebiliriz.
server hostingine göre değişiyor.Örneğin:server.pro da maksimum 12 kişilik server açılabiliyor ve lag oranı ortalama desek daha doğru olurkaç kişilik olur ve lag olurmu?
Yanlış, açılabilir,ama kalıcı olarak kullanılamaz.Merhaba Dostum; Ben GameTR kurucusu oyundaki ismimle Astroblak;
Öncelikle şunu söylemeliyimki seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama malesef hiçbir sunucu parasız açılamaz.Ve tabii ki server açmak için en az 18 yaşında olmasılın.Ki zaten 18 den küçük olursan ödeme vb. işlemlerde çok sıkıntı çekersin. Bunun yanında bir server kurucaksan bir ekibe ihtiyaç var.
Sunucu için reşit olmasına gerek yok, ne paypal'da nede telefon'da sıkıntı çekmez.Merhaba Dostum; Ben GameTR kurucusu oyundaki ismimle Astroblak;
Öncelikle şunu söylemeliyimki seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama malesef hiçbir sunucu parasız açılamaz.Ve tabii ki server açmak için en az 18 yaşında olmasılın.Ki zaten 18 den küçük olursan ödeme vb. işlemlerde çok sıkıntı çekersin. Bunun yanında bir server kurucaksan bir ekibe ihtiyaç var.
Ama o sana göre bana göre var misalBana göre ücretsiz yok![]()
Eğer varsa ve ben bilmiyorsam yinede açmam çünkü bilmediğim şeylere asla ve asla güvenmem.Ama o sana göre bana göre var misal![]()