Server Aççam Yardım

Erdem_TR_75

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bedavaya ücretsiz server açabileceeğim (kendi bilgisayarım dan açmak dışıda) bir yol varmı server mapı hazır durumda

R

Reloven

Ziyaretçi
Bro Parasını Biz Verekde Seni Admin Yapalım Zaten Herşeyi Biz Yaptık.

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aternos,server.pro,freegamehosting vs. var, lakin bu tür serverlere şartlı beleş diyebiliriz.

anhora

Play.HerocrafTR.com Turkmen Bashi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostum; Ben GameTR kurucusu oyundaki ismimle Astroblak;
Öncelikle şunu söylemeliyimki seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama malesef hiçbir sunucu parasız açılamaz.Ve tabii ki server açmak için en az 18 yaşında olmasılın.Ki zaten 18 den küçük olursan ödeme vb. işlemlerde çok sıkıntı çekersin. Bunun yanında bir server kurucaksan bir ekibe ihtiyaç var.

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu söylemeliyimki seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama malesef hiçbir sunucu parasız açılamaz.Ve tabii ki server açmak için en az 18 yaşında olmasılın.Ki zaten 18 den küçük olursan ödeme vb. işlemlerde çok sıkıntı çekersin. Bunun yanında bir server kurucaksan bir ekibe ihtiyaç var.
Yanlış, açılabilir,ama kalıcı olarak kullanılamaz.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Sunucu için reşit olmasına gerek yok, ne paypal'da nede telefon'da sıkıntı çekmez.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri aççabilirsen bisede sole ok mu.

yazından yaşının max 11-12 olduğu anlaşılıyor.